Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit jelent ez az SMS?

Mit jelent ez az SMS?

Figyelt kérdés

Bocsi, a hülye kérdésért, de kaptam egy SMS-t a szolgáltatómtól és nem értem.

"Tisztelt Előfizetőnk! Csoportos beszedési megbízását továbbítjuk számlavezető bankjának. Üdvözlettel: ...

2010. júl. 30. 10:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom azt, hogy a telószámládat levonják a bankszámládról.
2010. júl. 30. 10:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké, csak nem értettem. MOst vagyok először előfizetéses aztán félek, h valami plusz pénzt vonnak le amikor nem is csináltam semmit:S :)
2010. júl. 30. 10:10
 3/5 Jovanny ***** válasza:
Ha megrendelted a csoportos beszedési megbízást a szolgáltatódtól, akkor azt jelenti, hogy kérdés nélkül levonják a bankszámládról a tartozásodat minden hónapban. Ha nem rendeltél meg ilyen szolgáltatást, hívd fel a szolgáltatód, hogy megkérdezd, miért is küldték.
2010. júl. 30. 10:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Amikor megkötötted a szerződést, a fizetés módjánál választhattad a csekkes befizetést, a banki átutalást, vagy a csoportos beszedési megbízást. utóbbi esetben a szolgáltatód (ha a bankodnak felhatalmazást adtál erre!)minden hónapban leemeli a számládról a számla összegét. Ha most aggódsz, akkor miért ezt a lehetőséget választottad?
2010. júl. 30. 10:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát olyan, h havonta levonják a lebeszélhető összeget. szóval akk ez csak egy értesítés, h levonták??
2010. júl. 30. 10:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!