2019-ben vettem egy Samsung A40-es telcsit, abszolút nincs strapálva internet szinte alig megy rajta, vigyázok rá nagyon. Most 4-5 napig bírja az akksija.
Mennyi idő után kezd a telefon akksija gyengülni? Tudom engem egyenlőre nem fenyeget hiszen alig van használva is.
2020. máj. 24. 16:20
3/16 anonim válasza:
Használattól függ.
Ha állandóan naponta 2-3x gyorstöltve van, akkor 1-2 év alatt tönkremehet.
Ugyanez ha mindig 100-ról 0-ra van merítve és feltöltve.
De úgy, ahogy te használod, kibír még 5-6 évet is szerintem.
2020. máj. 24. 16:23
4/16 anonim válasza:
Kb 2 év. Általában ennyi idő után elkezd belassulni, nem bírja kezelni a rajta levő appokat, lassú lesz a net, illetve ennyi idő után már lehet kapni többet tudó új telefont nem horror áron.
2020. máj. 24. 16:24
5/16 anonim válasza:
Az a használattól is függ. Nem mindegy, hogy egész nap nyomod a sok játékot, és 1 óra alatt lemerült, vagy 1 nap alatt felmész 10 percre a facebookra, netán megnézel egy két videót a YouTube-on. Bár sajnos ezek a telefonok be vannak időzítve, 2-3 év után már jobban előjönnek a problémák.
De átlag használat mellett kB 3-4 év múlva is használható lesz az akku.
2020. máj. 24. 16:25
6/16 anonim válasza:
3 év. Szeretném 2 évente, de sajna mindig szétkurelom a telómat, így nem tudom.eladni használtan, így nincs meg az a keretem, amennyit szívesen ráktenék egy telefonra.
2020. máj. 24. 16:30
7/16 anonim válasza:
ráköltenék*
2020. máj. 24. 16:30
8/16 anonim válasza:
A mostani telefonom kb. 6 éve van meg, és nem tervezem a cseréjét a közeljövőben.
2020. máj. 24. 16:35
9/16 anonim válasza:
Ez a második okostelefonom -Samsung s7-. Az elsőt Szingapurban vettem, amikor itthon még alig volt választék. Az elsőt -Sonny-Ericsson- csak azért cseréltem le, mert a memóriája már nem bírta a frissitéseket.
Szóval, a mostani -amíg nincs vele bajom- marad.
2020. máj. 24. 16:41
10/16 anonim válasza:
4 éve nyúzom az SE-m, de már igen gány az akksi... de azon kívül full rendben van, szóval gondolkodom, hogy új telo, vagy akksi legyen...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!