Samsung vagy Huawei? Melyik jobb telefon?
Lassan aktuális lesz egy telefoncsere. Most Huawei telefonom van, igazából elégedett vagyok vele. Úgy vettem észre, hogy a Samsungok mostanában nagyon menők. Nekem valamiért nem igazán tetszenek a legújabb Samsungok. Vagyis hogy a képernyőjén van a kamera :D
Árban ilyen 60-80 ezer körül tervezem. Szerintetek milyen legyen?
Hát én is teljesen meg vagyok elégedve a telefonommal, semmi gond nem volt vele (2 éves).
Egyik munkatársam azért váltott át a Samsungra, mert állitólag a Huawei nagyon figyeli a telefontulajdonosokat. Nos szerintem mindegyik mobilgyártóra igaz ez :) Nem?
" mert állitólag a Huawei nagyon figyeli a telefontulajdonosokat"
Szerintem meg a fű lila.
Bizonyítékom nincs, de azért higgyétek el. :)
Egyébként ennyi pénzért én (!) nem vennék se Samsungot, se Huaweit (feltételezem újonnan akarod venni).
Viszont Xiaomiból már lehet kapni ilyen árban is korrekt telefont, pl Redmi Note 9S.
Nem a kamera van a képernyőn, hanem a képernyő mászott rá a kamerára 😃 de minden telefonnál ez van.
Ha nem tetszik, akkor mi 9t és a periszkóp kamera 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!