Honnan tudom meg a biztonsági kódot?
Figyelt kérdés
Van egy nokia c6-00 telefonom, symbian 20.0.042 van rajta és nem tudom frissíteni mert azt írja, hogy szerverhiba. Megpróbáltam gyári állapotra visszaállítani hátha úgy működik, de biztonsági kódot kér. Lehet, hogy akitől vettem az állított be valami kódot?2020. máj. 23. 11:55
1/3 Szervizmérnök úr válasza:
Nem néztem át alaposabban a találatokat, csak hátha segít valamit.
2/3 A kérdező kommentje:
A kódot sikerült beírni (12345), de még mindig azt írja ki, hogy szerverhiba. Megnéztem a frissítéselőzményeket és még nem is volt frissítve soha, pedig már 40. akarmi lenne rajta.
Pc-ről nem lehet valahogy frissíteni?
2020. máj. 23. 20:58
3/3 Alex Fly válasza:
Gondolom a szerverhibát azért írja, mert a Nokia frissítési szerverét már régen lekapcsolták. PC-n offline-ban esetleg működhet
; ehhez a programra és egy letöltött ROMra van szükséged. XDA a barátod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!