Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a Turbado.hu-ról, illetve a Gsmpalota.com-ról rendelt mobiltelefonokról?

Figyelt kérdés

Sajnos 7 év és egy komplett panelcsere után érezhetően kezdi feladni a szeretett telefonom, így elgondolkodtam a cserén.

Mivel sok évre tervezek - amíg persze tönkre nem megy a telefon -, így megkockáztatnék egy életem eddigi legdrágább kategóriáját.

A Huawei P40 Pro-t néztem ki, viszont gyanúsan a többségnél jobb áron kapható ez a készülék a Turbado és a Gsmpalota oldalakon.

Hiába van garancia mindkét oldalnál - továbbá a jégfehér színben a szolgáltatómnál egyelőre vagy a későbbiekben sem kapható -, mégis kicsit óckodom, hogy valami utánzatokat adnak vagy jóval hamarabb lesznek problémái a telefonnak, mintha szolgáltatónál venném.

Egy ismerősöm már vett régebben telefont jó áron, majd a második, hibás cseretelefonnál kiderült, hogy átverték és azért nem működött már az elejétől jól, mert lebutított volt (szakértő szerint).

Szóval akik magasabb kategóriás (legalábbis árban) telefonokat vettek már ezekről az oldalakról, tudnának véleményeket mondani, hogy:

- milyen minőségűek a termékeik

- mennyire megbízhatóak maguk az oldalak (utána nézés alapján elvileg azok)

- ha garanciálisan javítani kellett, akkor karcmentesen és tényleg javított állapotban kapták-e vissza a terméket

- mennyi ideje használja vagy használta a készüléket

- volt-e több gyári hibának is tűnő probléma a telefonnal stb.

Nálam sem mindegy az a majdnem 100 ezer Ft különbség akkor sem, ha az ember gyűjtöget és utána egyben kifizeti az összeget.

Köszönöm előre is a segítségeket! :)

2020. máj. 22. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Remélem azért tudod mi a P40 Pro nagy hátránya :D

A Turbado ismerősök tapasztalatai szerint megbízható (Közvetlen tapasztalatom nincs, én általában használtan veszek telefont és jól megvagyok)

2020. máj. 22. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Turbado:

[link]

GSMpalota:

[link]

2020. máj. 22. 19:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Turbado okés, GSMPalota olyan mint a többi GSM bolt, szürkeimport, megbízhatatlan garancia.
2020. máj. 22. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Huawei p40 hátránya nincs rá Google szolgáltatás.ugyhogy csak akkor vegyél ilyen telefont ha ezek dolgok nem fognak hiányozni.
2020. máj. 22. 20:58
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi az infókat :)

2-es, igen, ezeket néztem én is, viszont egy bizonyos közösségi oldalon más infók voltak, ezért gondoltam, hogy itt megkérdezem.

De köszi azért neked is.

2020. máj. 22. 20:59
 6/8 A kérdező kommentje:
4-es igen, ezt én is hallottam, igazából semmi olyan nincs, amit hiányolnék, de persze számításba veszek mindent.
2020. máj. 22. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért sok dolog (Youtube, gmail, google jegyzet/naptár, drive) megoldható trükközéssel, de pl . Google Play Játékok azok elvesznek, amik fiókhoz vannak kötve.
2020. máj. 23. 08:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen, ezeket mérlegelem. Nézek persze másabb készülékeket is, de egyelőre még nincs olyan, amire azt mondanám, hogy mindenhogy megfelel (belsőleg, külsőleg, szájat húzva, de árban).

De ha már biztos leszek abban, melyik készülék a megfelelőbb, szerettem volna még körülnézni, honnan érdemesebb olcsóbban megszerezni.

2020. máj. 23. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!