Miért merül gyorsan az iPhone XS-em?
Jóformán csak facebookozni, illetve messengeren írkálni szoktam rajta. De észreveszem, hogy 20-30p használat alatt akár 3-4 vagy 5%-ot is merül az akksi... Engem ez aggaszt, hisz ennyi idő alatt azért ez kicsit sok szerintem. Mivel nem régi telefon, kb. 1 hetes, így ebből adódóan az akksi állapota 100%.
Vagy ez még normális? Első iPhone-om, sajnos nem nagyon vagyok még képben, hogy mi számít normálisnak, és mi nem annyira. :/
a facebook app eléggé tudja enni az akksit sőőőt még akkor is fogyasztja rendesen amikor kilépsz belőle de a a háttérben hagyod.
a beállítások -› akkumulátorban nézd meg melyik app zabál sokat.
nekem volt olyan, hogy a Mail ragadt be és merítette le egy délelőtt az akkumulátort majdnem teljesen.
ha sokat használod akkor meg merülni fog sajnos - ez van.
főleg ha nagy fényerőn megy a kijelző - igazából az nagyon sokat fogyaszt
Köszönöm a válaszokat! :)
És az amúgy mennyire normális, hogy néha (pl. tegnap fb közben), elkezdett melegedni a telefon? Forrónak nem mondanám, inkább csak meleg volt a
"tapintható hőmérséklete".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!