Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szeretnék okos telefont...

Szeretnék okos telefont venni, de megéri?

Figyelt kérdés
Azért nem vettem eddig, mert laptopom van, és ezen minden elérhető. De ez viszont helyhez kötött. Mennyibe kerül a mobilra a net, és melyik szolgáltatót érdemes használni? Lehet, hogy butaságnak tűnik a kérdésem, de eddig jól elvoltam itthon a laptoppal.
2020. máj. 20. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

attól függ, hol laksz.

Ha nagyvárosban, akkor csak az ár/érték aránya a fontos a szolgáltatóknak, a lefedettség nem annyira.

Viszont vidéken bizony meg kell nézni, hogy melyik szolgáltatónak van a legjobb lefedettsége...

Okostelefont megéri venni, már csak a kommunikáció miatt is (messenger, sms, stb).

2020. máj. 20. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem dràga egy telefon fenntartása. Az adat gyorsasága pedig a wifi erősségétől/a lefedetségtől függ.
2020. máj. 20. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

MÁV, Volánbusz, HÉV, rendelkezik Wi-fi-vel. Nagyobb épületekben, bevásárlóközpontokban, vendéglátóhelyeken is van.

Nekem minimál netem van, feltöltőkártyás csomaghoz 1200/hó/1 Gb adatforgalom. Alig használom, így Viber, Facebook, stb ritka használatához elég. Telenoros vagyok, nem volt eddig gondom velük.

Igazából mindhárom nagy szolgáltató ugyanolyan sutyerák, szóval különbség nincs nagyon.

Ha többet szeretnél megtudni, akk nézz szét az ajánlataik között.

Jobb okostelefonok 40-70 ezerért már bőven vannak.

2020. máj. 20. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes. Egy csomó szolgáltatás van, amit nem vagy csak körülményesen lehet használni okostelefon nélkül.

A szolgáltatók nagyjából egyformák, végig kell böngészni az ajánlatokat. Ha az otthoni előfizetésed digis, akkor érdemes egy digis kártyát (is) igényelni, azon korlátlan net van, cserébe hiányos a lefedettség.

2020. máj. 20. 19:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Nagyvárosban lakom, UPC a szolgáltató otthon.
2020. máj. 21. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!