Szavaztatni akarok melyik mobilok a legjobbak, miker irjak bele a szavazásba?
Nem lehet ilyen szavazást csinálni, mert mindenkinek a saját tapasztalataiból derül ki, hogy NEKI mi a legjobb.
Az igények nem azonosak - lehet, valaki azt mondja, neki valamelyik CAT telefon a legjobb, mert nem törik össze, ha leejti a magasból.
Lehet, hogy valaki azt fogja mondani, hogy neki az iPhone a legjobb, mert teljes Apple-ökoszisztémában él és ehhez van szokva.
1: :DDDDDDDDDDDD
kérdező ha megkérdezed mit írj a szavazásba akkor abból az lesz, hogy jól összeveszünk és lepontozósparty lesz belőle - szokás szerint - mert az ájfonosok azt nyomatják, a droidosok meg azt.
Aztán amikor kiírod majd a szavazást akkor megint alapos anyázás lesz belőle és ismét lepontozzuk egymást.
De választ nem fogsz kapni!
ezt akarod? :DDDDD
natessék mire leírtam, már össze is vesztetek :DDDDD
megyek veszek lottót! :)
#2 vagyok.
Te teljesen hülye vagy, kérdező?
amig trollok vannak akik képtelenek telefonok neveit felsorolni tényleg nem lesz válasz. de ez csak a jelenlevőkőn mulik. oké hogy ezt a többség troll oldallá teszi de rendszeresen megesik, hogy értelmesek irnak. ez itt is be
következhet, a lehetőség megvan rá.
Trollok?
Szerinted azon mi a trollkodás, hogy leírtam, hogy egy ilyen szavazás kivitelezhetetlen (nem tud mindenki arra szavazni, amire akar, mert nem tudsz felsorolni minden telefont) és értelmetlen is, mert mindenkinek az a legjobb, ami a saját igényeit fedezi...
Vagy ha pontszámokra vagy kíváncsi, húzzál fel antutura, és élvezkedj a pontokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!