Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem lehet valahogy megoldani...

Nem lehet valahogy megoldani hogy a telefonom erősebben érzékelje a wifi jelet? Nem ilyen válaszokat várok hogy pl "menj közelebb"

Figyelt kérdés

2020. máj. 19. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát mérges leszel, mert tényleg közelebb kellene menni...

Persze viheted a routert is magadhoz közelebb.

A lényeg, hogy minél kevesebb akadály (fal, bútorok) legyen a router és a telefonok között!

Már egy fal is töredékére csökkenti a wifi erejét. Ha panelház akkor akár már másik szobában sem lehet venni normálisan a jelet.

vagy pedig kell venni egy wifi jelerősítőt

2020. máj. 19. 21:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A telefon beépített antennájával nem tudsz mit csinálni, az olyan amilyen. Ha otthon vagy, akkor cserélhetsz routert, vagy tehetsz fel jelerősítőt. UPC fehér connect boxa helyett én is egy gigabites sajátot használok, mert elég gyenge volt a jele.
2020. máj. 19. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Én olyan routert vettem, amin külön antenna volt, úgy 12 centis.

Vettem egy 40 centiset, jóval nagyobb a nyeresége (nagyobb mérete miatt tudja ezt megtenni), így nagyobb a hatótávolsága is.

Ilyet: [link]

2020. máj. 19. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:
és azt a nagy antennát bírja is a router?
2020. máj. 19. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Természetesen,a nyeresége a jobb irányítottságból adódik, nem kell hozzá nagyobb teljesítmény.
2020. máj. 20. 09:26
 6/6 Szirty ***** válasza:

"Nem ilyen válaszokat várok hogy pl "menj közelebb"

És azzal a válasszal beéred hogy: Nem lehet?

2020. máj. 20. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!