Menő egy régi Nokia 3310?
Merre lehet látni téged vele?
Lehet egy selfi majd veled, velem és a 3310 együtt, csak mi hárman?
Nekem ez a típus kimaradt és nem is tetszetős már, mai szemmel nézve.
Akinek egyszerű telefon kell, arra vannak szerintem jobban kinéző, vékony és kis méretű telefonok.
Van nekem is egy, de nem használtam soha, mert nem működik rajta az érintő és a wifi sem, de a gyorstöltőt se tudom hova kell dugni, meg a micro sd kártyát.
De egy biztos, a ma használt okostelefonok már csak rossz emlékek lesznek, mikor az eredeti nokiák még mindig fognak működni, a kolléganőm 20 éve nyúzza, és még ha lesz hozzá akku, meg gsm hálózat, akkor még egy huszas lehetősége megvan benne.
Na nekem holnap hozza a postás a 3310-est.sikerult ki fognom egy új állapotban fennmaradt példányt.
Én még anno nyolcadikos ballagásomra kaptam 2002-be. Sok szép emlékem van abból az időből és a telefon is felejthetetlen. Vagyok olyan állat, hogy a hívásokat a nokiáról szeretném bonyolítani😆. Úgy érzem, hogy nagyon megölte a net az emberi kapcsolatokat. Most kicsit vissza szeretnék menni az időben. Közösségi oldalakat én már el is kezdtem befagyasztani.
Azért kíváncsi vagyok a tekintetekre mikor csörög a 3310-es😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!