Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlotok...

Milyen telefont ajánlotok Huawei helyett?

Figyelt kérdés
Mivel a Trump kitalálta ezt a balhét Kínával, az uj Huaweiekhez már nem lessz google play. Szerettem a márkát de így sajnos váltanom kell. Mit ajánlotok?
2020. máj. 18. 17:01
 1/5 anonim válasza:
Én a Samsungot ajánlom. Előtte nekem is Huawei volt, de sajnos le kellett váltanom, nem akartam megválni a márkától, de az újabbakat nem tálaltam igazán jónak. Végül rátaláltam egy Samsungra, eleinte nagyon nem volt szimpatikus a márka, de mióta megvan imádom!
2020. máj. 18. 17:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

iphone,

xiaomi,

samsung,

---

mire kell? mennyit szánnál rá? fontos a dual sim?

2020. máj. 18. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
A balhé előtt, vagyis 2019 közepéig piacra dobott típusokat utólag sem érinti a dolog, és azok között még bőven megéri válogatni, például P30-széria, P Smart-széria, 2019-es Y-széria, Nova 5T ! Esetleg még a Xiaomi-k között is érdemes nézelődni, Samsungból inkább csak felsőkategóriásat, vagy OnePlus, illetve ha bejön az iOS, akkor az iPhone-ok között!
2020. máj. 18. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Xiaomi vagy OnePlus.
2020. máj. 18. 17:51
 5/5 anonim válasza:
100%
A jelenlegi telefonom nekem is Huawei, és éppen váltás előtt állok én is, de valószínű xiaomi lesz a nyertes. Ez előtt samsungjaim voltak, de kB 1 év után már nagyon belassultak, egyáltalán nem bírták ki a másodikig, én ezért le is mondtam róluk. Valószínűleg benne van a pakliban ahogy nem a legdrahabb készülékekről volt szó, de ugyanennyiert akkor már más markanal jo(bb) telefont is lehet venni.
2020. máj. 18. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!