Miért Iphone SE 2020 a Samsung galaxy S10e helyett?
A kamera más-más miatt tetszik (színek, kontrasztok, természetesség miatt) és ahogy utánanéztem, szuper mindkettőnek
nincs tapasztalom iphone-al...nem zavaró, hogy 4:3 a kép fotózáskor? Kirándulásokkor szoktam használni sokat és -lehet h hülye kérdés- nem rosszabb ez ilyen szempontból, mint az android?
A "hasznos" kijelző mérete az SE-nek kicsi, ahhoz képest, hogy méretre akkora mint az S10e...ez az ami nem igazán tetszik benne
Viszont sokan inkább az SE-t ajánlják, de csak azért "mert az iphone" nálam nem érv
Az áruk hasonló és előfizetéssel jó áron jutnék bármelyikhez jelenleg
(A méretük miatt szemeltem ki őket, nagyobb telefon nem jöhet szóba)
Használ itt vki S10e-t? Tapasztalatok?
A s10e is 4:3 képeket készít csak be lehet állítani hogy belevágjon a software 16:9-re. Nem nagyon értek a fotózáshoz de mintha a fényképezőgépek is 4:3mal dolgoznának mert így adja ki a hardver. Szóval a 4:3 teljes normális.
Én elsőnek hoznám érvnek a szoftveres támogatást.
Az s10e már éves telefon és a Samsung nagyjából 2 évig támogat telefont. Szóval az utolsó androidig egy éve van és utána már csak security updateket kap.
Ezzel szemben az új se most jött ki és az Apple legendásan sokáig tolja ki az iost a telefonokra. 5 év körül beszélünk. Szóval itt már láthatjuk hogy az SE egy sokkal időt állóbb telefon.
Kijelzőben és amoled párti vagyok szóval azt mondanám hogy jobb a s10e de az applenél vannak a legjobb LCD kijelzők is szóval ha nem egymás mellett vannak a telefonok egy egyszerű usernek nem fognak feltűnni a különbségek.
Hardver - az SE mérföldekkel erősebb. Az a proci ami benne van talán a legerősebb telefonná teszi a piacon most, ártól független. Van benne ram is, nem sok de elegendő.
Kamerában mind kettő jó telefon. Lehet vele jó képeket csinálni. Az se ugye a 8 kameráját kapta meg de a procinak köszönhetően jobban dolgozza fel a képet így jobb lesz mint a 8. És jobb lesz is mint a s10e. Viszont az iPhonenak csak egy kamerája van. Szóval kevesebb benne a fun. Videófelvételben az iPhoneok pedig mindig is trónon voltak
Akkumulátor időben jobb az se többnyire. Jobban gazdálkodik az erővel az A13 chip mint a snapdragon.
Sajnos az SE nem támogat gyorstöltést míg az s10e igen. Mindkét telefon vezeték nélkül tölthető. És vízallóak.
Ha nem zavar az SE kinézete hogy kicsit már régebbi kor telefonját idézi a nagy káváival, akkor én azt mondanám hogy egy jobb választás.
SE t lehet tölteni 18 wattossal csak azt külön kell venni
és az alap 5 w el max 2 óra teljesen feltölteni
pont ma néztem tech 2 lacis vidit a samsungról és elég gyatra üzemidő jött ki
vissza is pörgettem h jól hallotam e
és elszomorodtam xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!