Melyik éri meg jobban?
A70: nagyobb akksi, erősebb gyorstöltő, és a Qulcomm-nak jobb a tecnológiája.
A51: erősebb grafikus chip, 120fps-ben is tud felvenni FHD videókat, és újabb típus.
Viszont ha tényleg jó kamerát akarsz, akkor ne ezek közül válassz, mert mindegyik nagyon zajos képeket csinál, borzalmas! Ráadásul amúgy sem a legjobbak, legalábbis nem tudom, hogy ez általánosságban mennyire jellemző a Samsungra, főleg a középkategóriában, de nekem A70 van, és közel sem tökéletes, még a kamerán kívül sem! A hangszórója dobozhangú, a gyári füles se sokkal jobb, sok a rejtett menüpont, netezésnél pedig gyakran ugrál a szoftver!
2-es vagyok. Én márkától független Androidos vagyok, és tapasztalatból a Huawei tényleg nagyon jó, az előző telefonom az volt, és 4 évig tökéletesen működött! A Google-szolgáltatások hiánya miatt a P40-es széria valóban nem ajánlott, és ha a P30-as széria meg Neked nem jön be, akkor sincs baj, a 2019 Augusztusig (beleértve még Augusztust is) piacra dobott típusok között bátran lehet válogatni! A GSM Arena adatlapjain az adott típus megjelenése is rajta van! Amúgy ebben az árkategóriában Huawei-ből a Nova 5T a legjobb, ami pont Augusztusban jelent meg!
Amúgy Xiaomi nem érdekel esetleg? Önmagukban is nagyon jó típusok, kamerájuk is jó, ár-érték arányban pedig verhetetlen márka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!