Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sos! Miért érzékeli úgy a...

Sos! Miért érzékeli úgy a telefonom a fehér hátteret, mintha képernyőt fotóznék?Csíkok jelennek meg.

Figyelt kérdés

Munkámból adódóan fehér háttérnél kell fotóznom dolgokat, közelről megvilágítva.

Eddig semmi gondom nem volt, jól működött minden, ám az utóbbi időben úgy érzékeli a kamerám, mintha kijelzőt fotóznék, tudjatok mikor egy csomó csik jelenik meg a képernyőn.(bocsi, nem tudom másképp elmagyarázni) szinte minden képem csíkosan sikerül.

Mi lehet a gond? Eddig is mindent ugyanúgy csináltam. Sima fehér nyomtató lap a hatterem. Led lámpával világítok közvetlenül a tárgyra.

Muszáj megoldanom, kérlek segítsetek.

2020. máj. 15. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Eddig is ezzel a lámpával világítottad meg? Tuti, hogy valami gond a világítással van, és annak frekvenciájával.
2020. máj. 15. 22:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, eddig is ezt használtam! Egy több ledes asztali körlámpa, aminek a középen nagyító van.

Eddig tökéletes képeket tudtam készíteni, most meg fogalmam sincs mire véljem a csíkozódást.:(

2020. máj. 15. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem állítgattál manuálisan a "fényképező" beállításain? Ha igen, próbáld meg auto módban.
2020. máj. 15. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!