Miért nem kapcsol be a telefonom? (többi lent)
Egy régebbi Samsung telefonról lenne szó, pontosabban egy Samsung Galaxy Core-ról.
Már van egy másik telefonom azóta, de kellene róla egy fájl. Amikor leváltottam, még tökéletesen működött, de ennek már két éve..
Ma megpróbáltam újra beüzemelni, viszont a Samsung logónál nem jut tovább a bekapcsolásnál. Egyébként teljesen fel van töltve, és tényleg semmi baja nem volt mikor elraktam.
Szervízbe nem szívesen vinném, maximum ha már nincs más lehetőség.
Előre is köszönöm a válaszokat! :D
Mennyi ideig hagytad, hogy bekapcsoljon?
Én megpróbálnék rajta először is egy hard resetet, ha utána sem jó, akkor ide más módszerek kellenek...
Ha nem gyári állapotú, hanem rootolt, esetleg TWRP recovery-vel rendelkezik, abból is a módosított változattal, akkor van esély, hogy a MEDIA részt is egy backup formájában lementse, majd azt később lehet használni, kicsomagolni.
Ha ezek nincsenek rajta, akkor 1 próbát megér a DALVIK CACHE törlése szintén recovery-ben. Ezután a készülék akár 10 perc hosszan is képes indulni, tehát ki kell várni.
Amennyiben az ADB aktiválva volt rajta és párosítva is lett egy PC-vel, amin azóta is ugyanaz a rendszer van, akkor ADB-vel recovery-n keresztül van esély adatok mentésére. Ha nincs ilyen párosítás, nincs bekapcsolva az ADB, akkor ez a lehetőség is felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!