Samsung Note 10 Lite vs Redmi Note 8 Pro? Melyik szerintetek a jobb és miért? Ha az árat nem nézzük, akkor melyik a jobb? Melyiken futnak jobban a játékok, melyiknek szebb az elkészített képe? A Samsung megéri így, hogy ennyivel drágább?
"Ha az árat nem nézzük, akkor melyik a jobb?"
Közel háromszoros árkülönbség van, szerinted melyik lehet a jobb?!
Én nem vagyok elvakult, mindig az akkori, adott körülmények között legjobb ár/érték arányban vásárolok mobilt is, márkától függetlenül.
Jelenleg Xiaomi Mi 9 mobilom van egy ideje, teljesen megvagyok vele elégedve, akkor ezt tartottam a legjobb ár/érték aránynak személyes használatra, és nem dobtam ki félmilliót, mégis csúcsmobil kategória.
Számomra a Samsung alapból szóba sem jöhet, tekintve hogy szeretem azt csinálni a SAJÁT mobilommal, amit akarok, és ne korlátozza már a gyártó, márpedig a Xiaomi hivatalosan is támogatja. Nem beszélve az európai piacos Samsung mobilokat(Exynos SoC), amik alapból macerásak ilyen szempontból, és le is vannak maradva a Snapdragon-tól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!