Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A pubg-n számítogepen vagy...

A pubg-n számítogepen vagy okostelefonon lehet jobban jatszani?

Figyelt kérdés
Hova töltsem le a pubg-t? A szamitógépre, laptopra vagy telefonra?
2020. máj. 11. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
én gépen jobban szeretem játszani mint mobilon
2020. máj. 11. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Számítógépen jobb.

Főleg az izzadós kezűeknek.

2020. máj. 11. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
A nagyobb teljesítményűre :) lehet 1000 éves számítógép és pár éves laptop is, erről nincs infó
2020. máj. 11. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Telefonon sokkal nagyobb fun, mondjuk én csúcstelefonon kezdtem el játszani, és a PC csalódás volt utána. De vigyázz a PUBG-val, hihetetlenül addiktív, nem bírod letenni majd.
2020. máj. 11. 22:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy Samsung Galaxy Note 10-en vagy egy iPhone 11-en szerintem sokkal jobb játszani mint egy Intel alaplapi integrált videókártyával rendelkező 1 Ghz-es processzoros 2 Gb RAMos gépen. De egy Samsung Galaxy a10-en (pl.) sokkal rosszabb, mint egy Nvidia Geforce GTX 1050-en. Attól függ, milyen telód, milyen laptopod és milyen PC-d (ahogy te mondod számítógéped) van.
2020. máj. 13. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!