Szerintetek Samsung Galaxy S20+, vagy iPhone 11 telefont vegyek?
Ne haragudj, de nem csodálom, hogy az A szériával nem vagy elégedett.
Újabban elfogadhatóbb telefonokat gyárt a Samu ebbe a kategóriába is, de az S és A széria között ég-föld különbség van.
Én S20+-at vennék, az i11 csak frissítésekben és rendszerben előzi meg. (Bár a rendszer nem feltétlen jobb, kinek mi praktikusabb.)
Mit értesz elégedetlenség alatt? hát az A5 alapból nem csúcs kategória, de nem rossz árérték arányba.
Ha eddig csak androidos telefonjaid voltak, akkor elsőnek fura lesz az iphone, mire megszokod/megtalálod a dolgokat. Nekem iphone 8 volt az utolsó amit használtam. Utána vissza tértem a samsunghoz és most a huawei p30hoz :) Annyira nem jók az iphonek, de nem is rosszak.
Az ilyen kérdések csak össze ugrasztják a felhasználókat. Ha lehetőséged van rá, akkor próbáld ki őket. Én használtam iphonet is és androidot is. Felhasználóbarátabbnak érzem az androidot
Nekem a Samsung az S5 után már teljesen gagyi lett ... Nekem is volt mindenféle samsungom, jelentéktelenek, egységesek lettek és unalmasak. A6-om volt. El is adtam jó gyorsan. Most huawei-t használok, ez is tucat, jelentéktelen de legalább nem kérdez csinálja amit kell és gyors.
Iphone is egy fos lett kb az 5-ös után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!