Repedt memóriakártyával mit lehet kezdeni (képek)?
Van egy kártyám, amit tegnap ki akartam venni a telefonból, de elrepedt.
Itt van néhány kép róla, nem tudom, hogy mennyire látszik:
Mit lehet vele kezdeni, mert amikor belerakom a telefonba, azt írja, hogy a kártya sérült, és ha rányomok, akkor formáztatni akarja, ezt meg nem akarom, mert szinte tele van, főleg dokumentumokkal.

Házilag nem lehet vele mit kezdeni, de egy adatmentő cég még helyre tudja állítani az adatokat róla, de nem olcsó, 300ezer fölött is lehet:

Ha csak a burkolat repedt, akkor lementheted az adatokat, mielőtt kidobod. Ha megsérült a chip (a leírásod alapján ez a helyzet), akkor az adatokat nem tudod lementeni kidobás előtt.
Ugyan megpróbálhatod a formázást; de ha sérült, akkor az sem fog lefutni - de speciel én ebben az esetben sem bíznék rá semmiféle adatot...
Inkább vennék egy másik kártyát, a fontos dokumentumokat pedig visszaállítanám a biztonsági mentésből.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!