Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen beállítást kell átállít...

Milyen beállítást kell átállítani, hogy a messenger-es chat fej ne ugorjon automatikusan fel, ha feloldom a telefont?

Figyelt kérdés
Nyilván mindenkinek van olyan, hogy amíg nem csinál semmit a telefonján, kap 1-2 üzenetet barátjától, ismerősétől. A Messenger legutóbbi frissítése óta, ha ujjlenyomattal feloldom a telefonomat, a chat fej felugrik az időközben érkezett üzenettel, a pofámba tolva az üzenetet, ezáltal elérhetőnek jelezve engem, a másik oldalon pedig megjelenik az illetőnél a "Látta" jelzés. Ezt kéne kikapcsolni valahogy. Először azt hittem hogy be lett építve ez a hülyeség az új frissítéssel és majd mindenki kiakad, de nem találtam a neten, meg sehol erre vonatkozó vitát fórumokon, szóval valószínű egyedül nálam lett ilyen b*zi a messenger. Hogy kell kikapcsolni? Köszi.

2020. máj. 9. 13:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen telefonod van, de iPhoneon: beállítások, messenger, értesítések.
2020. máj. 9. 13:34
 2/18 A kérdező kommentje:
Huawei P10 lite, ennek van köze ehhez? Én már mindent átnéztem a beállításokban, erre vonatkozó dolgot nem találtam.
2020. máj. 9. 13:46
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
iPhone-on minden alkalmazást külön lehet testreszabni, en is itt allitottam be h ne ugorjon fel az ertesites mindig.
2020. máj. 9. 13:50
 4/18 A kérdező kommentje:
Az értesítés még nem is baj hogy felugrik, de itt maga az üzenet ugrik fel! A teljes chat ablak. Nem csak a fej, az üzivel együtt felugrik. Ezt nem akarom. Mindenki várjon a sorára amíg írni tudok. De még egyelőre azt se tudom, ez messenger hiba vagy beállítás hiba
2020. máj. 9. 13:52
 5/18 anonim ***** válasza:
72%

[link]

Rákerestem és itt is valami hasonlót ír, mint amit mondtam hogy a beállításokban kell keresgélni.

2020. máj. 9. 14:04
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem tapasztalta, az valószínűleg nem tudja miről van szó.

Itt az üzenet ugrik fel, megnyitódik magától a chat-fej.

Én is tapasztalom a problémát, megoldást még nem találtam rá a chatfejek teljes kikapcsolásán kívül.

2020. máj. 9. 14:09
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
És ez nem beállításhiba, hanem valamit megint elszúrtak a Messenger fejlesztésénél.
2020. máj. 9. 14:09
 8/18 A kérdező kommentje:
6-os köszönöm! :) te vagy az első akiről rajtam kívül tudom, hogy ez van vele is. Én is most kapcsoltam ki a chat fejeket, jobb megoldást nem találtam erre most egyelőre...
2020. máj. 9. 14:19
 9/18 anonim ***** válasza:
72%

Huawei P 30 lite

Beállítások, Értesítések: Messenger ki, be

Ha engedélyezed, akkor még vagy 12 finomítási lehetőség van. ( a chat fejekre külön kitér )

Ha nem engedélyezed, akkor an globál mindent letilt ami messenger

2020. máj. 9. 14:20
 10/18 anonim ***** válasza:
2020. máj. 9. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!