Mit és hogyan állítsak be a Facebook Messengeren és a Facebookon, hogy NE lássák az ismerőseim, amikor éppen aktív vagyok, sem azt, hogy mikor voltam legutóbb elérhető?
Messenger --> Bal felső sarokban a profilképed --> Elérhető állapot --> a csúszkával kapcsold ki.
Így nem látják mikor vagy/voltál elérhető, de te sem másokat.
Köszönöm a választ.
Azért is írtam ki a kérdést, mert az nekem úgy van beállítva, hogy ne lássanak aktívnak.
Én valóban nem látom az ismerőseimet elérhetőnek, DE az én nevem mellett továbbra is ott a zöld pötty és elérhetőnek látnak. :(
Már a facebook oldalon is beállítottam, hogy ne lássák mikor vagyok elérhető.
Mégis, képernyőképet küldtek, hogy elérhetőnek mutat továbbra is.
Ez miért lehet?
A zöld pötty egyáltalán nem megbízható, engem is szoktak kérdezni mások, hogy hajnali 3-kor miért vagyok elérhető...
És én is másokat, hogy mondjuk matekórán miért elérhetőek. :D
A zöld pötty annyira pontos, mint a napóra sötétben.
Igen, épp ez a baj, hogy így teljesen értelmét veszíti az a funkció.
Akkor nincs rá mód, hogy biztosan rejtve legyen fenn valaki, ha kb. össze-vissza jelzi az online létet?
Legjobb tudomásom szerint nincs.
De lehet, hogy valakinek van erre valami speckó módszere, és majd holnap leírja, ki tudja.
Esetleg azon gondolkodok, hogy tűzfallal megoldható, hogy amikor nem használod a Messengert, letiltsd a hozzáférését a nethez, így nem leszel elérhető, zöld pötty se lesz (elvileg?).
Csak ugye ezt minden alkalommal kapcsolgatni kellene, és VPN kapcsolatot használ, ami még jobban is merítené a telefonod.
Ha mégis érdekel, NoRoot Firewall a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!