Androidos telefonban levő sd kártyát el tudom érni pc-ről?
Azt szeretném, hogy ha USB kábellel összekötöm a PC-vel, akkor Total Commanderrel böngészni tudjam a fájlokat rajta.
A másik kérdés, hogy esetleg a telefonnal wifire csatlakozva tudom-e böngészni a hálózatban levő másik gép megosztott dokumentumait?
ma már általában minden ujj mobil ami 25 e felett van lehet usb vel fájlokat másolni főleg sonyericcsonal , nokiával és samsungal
a wifis böngészés akkor lehetséges ha van a teledonon megfelelő program a sony kon tuti van a többiről nem tudok semmit mondani

Mert megszoktam a TC-t. Van egy raklap olyan funkciója, amit máshonnan nem érek el :)
Egyébként rájöttem, hogy nagyon egyszerű. Ha rádugom usb-re, akkor kijön az értesítési területen egy usb jel. Arra kattintva tudom csatolni vagy leválasztani. Annyira egyszerű, hogy eszembe se jutott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!