Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos telefonban levő sd...

Androidos telefonban levő sd kártyát el tudom érni pc-ről?

Figyelt kérdés

Azt szeretném, hogy ha USB kábellel összekötöm a PC-vel, akkor Total Commanderrel böngészni tudjam a fájlokat rajta.

A másik kérdés, hogy esetleg a telefonnal wifire csatlakozva tudom-e böngészni a hálózatban levő másik gép megosztott dokumentumait?

2010. júl. 28. 22:53
 1/3 anonim válasza:

ma már általában minden ujj mobil ami 25 e felett van lehet usb vel fájlokat másolni főleg sonyericcsonal , nokiával és samsungal

a wifis böngészés akkor lehetséges ha van a teledonon megfelelő program a sony kon tuti van a többiről nem tudok semmit mondani

2010. júl. 28. 23:20
 2/3 anonim ***** válasza:
miért kell hozzá a total commander? az én telefonomat ha rádugom, bejön az ablak, és rámegyek hogy mappa megnyitása a fájlok megtekintéséhez... nem bonyolítom túl
2010. júl. 28. 23:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Mert megszoktam a TC-t. Van egy raklap olyan funkciója, amit máshonnan nem érek el :)

Egyébként rájöttem, hogy nagyon egyszerű. Ha rádugom usb-re, akkor kijön az értesítési területen egy usb jel. Arra kattintva tudom csatolni vagy leválasztani. Annyira egyszerű, hogy eszembe se jutott :)

2010. aug. 13. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!