Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Manapság 64GB tárhely mennyire...

Manapság 64GB tárhely mennyire elég egy telefonon?

Figyelt kérdés
Egy iPhone SE 2-t szeretnék venni, 64GB-s a legolcsóbb. Nem tudom hogy érdemes e +20 ezret kiadni a 128 GB-s ért. Az előző telefonon 45GB-t használtam el az évek alatt, de elvileg manapság egyre többet foglalnak az alkalmazások, meg a jobb minőségű képek is többet foglalnak.

2020. máj. 5. 11:52
1 2
 1/12 Morzsi007 ***** válasza:
27%
Ez használattól függ. Nekem 64Gb-os van, eddig elég volt. Úgy hogy képeket,videókat összevágok, amik egy adott eseményről szólnak, nem szeretem rajta hagyni csak úgy, mert akkor csak a helyet foglalja, a képeket meg évente leszedem, mert elő vannak hívva, felesleges tárolni rajta 3,4 éves képeket, egy pár kivételével. Van két gyerekem, szóval van tartalom. Zenére apple musicot meg Tidalt használok, szóval nekem elég, de van aki az összes képet videót ott tárolja, amióta megvette a telefont, olyannak kevés lehet.
2020. máj. 5. 11:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
én is SE-t fogok venni,de a 256-osat, de abban sem vagyok biztos, hogy elég lesz mondjuk két év múlva
2020. máj. 5. 12:02
 3/12 anonim ***** válasza:
28%
Le kell menteni a kepeket google fotokba azt kész meg van oldva. Onnan barmikor elerheto. Es nem a telod memoriajat foglalja.
2020. máj. 5. 12:06
 4/12 bp1985 ***** válasza:
28%
Anyámnak bőven sok, nekem 128 is kevés.
2020. máj. 5. 12:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Halkan megsugóm, hogy vannak ilyen lehetôségek, tehát memory kártyát NEM tudsz berakni, de az átalakítót, Ami a kártyához csatlakozik, azt igen.

[link]

2020. máj. 5. 12:12
 6/12 bp1985 ***** válasza:
20%

Sosem értettem, miért vesz valaki ájfónt,

Mert divat.

2020. máj. 5. 12:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Több, mint elég, hacsak nem akarod a telefont filmarchívumként használni. Nekem 16 GB+32 GB SD-kártya (igen, olyan is létezik)van, a telefonon 14 GB foglalt, a kártyán kb. 5 GB, pedig kilenc alkalmazás le van töltve (Viber, Rádió 1, Vodafone, Facebook, Messenger, Instagram, Időkép, Árukereső és Pizza Snake),van rajta vagy 500 kép, kb. 40 percnyi videó és vagy 300 zene. Ennél többet szerintem nem sok ember használ.
2020. máj. 5. 12:15
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem divatból veszek iPhone-t. Én annyira leszarom a divatot, hogy 8-9 éves szakadt cipőben járok és ugyan azokat a ruhákat hordom már 8 éve.

De Androidra nem váltanék, csak iPhone.

Akinek nem elég a 64GB az mit tárol rajt, mire használja?

2020. máj. 5. 13:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

hja nekem az első iPhoneonom 8 gigás volt, az is elég volt.

a 64-el is el lehet lenni, le lehet menedzselni akkor is ha sokat fotózol, videózol, de ahhoz kell számítógép és/vagy felhőtárhely.

Többször le kell menteni a dolgokat, illetve rendszeresen át kell nézni a telefont, hogy melyik alklamazás mennyi helyet foglal. Erre szerencsére van is lehetőség a beállításokban, centire kiírja a cucc, hogy mi mennyi.

Nekem az a bajom, hogy csomó alkalmazás van a telefonomon amit nem is használok, na ezeket kell letörölni ha keveseb. a tárhely.

2020. máj. 5. 13:26
 10/12 anonim ***** válasza:
6, pl azért, mert telefonnal fizetek és nem teszem rá a bankkártya adataimat egy androidra sem
2020. máj. 5. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!