Mennyi időnként cserélitek a telefonszámaitokat, illetve ha találtok egy olyan hívószßmot amit nagyon egyszerű megjegyezni akkor azt megveszitek magatoknak?
Figyelt kérdés
2020. máj. 3. 06:08
11/18 anonim válasza:
Ideális esetben soha sem kell cserélni, én eddig egyszer váltottam, egyszerű telefonszámra való csere miatt..., mert fontos volt.
Egy könnyen megjegyezhető telefonszám számos előnnyel jár, főként üzleti előfizető esetén, viszont nem mindenkinek van rá igénye/pénze.
Amennyiben könnyű hívószámot szeretnél, keress bátran! Van minden szolgáltatótól.
12/18 anonim válasza:
1. osztályos korom óta összesen 2-3 telefonszámom volt. Most 12.-es vagyok
13/18 anonim válasza:
Soha nem cserélgettem a számot csak azért hogy időnként le legyen cserélve.
2003 óta ugyanaz a számom. És az az előnye hogy mindig ugyanaz a telefonszámod, hogy nem felejted el.
14/18 A kérdező kommentje:
Legutolsó számcserém óta nem változtattam, de már találtam egy új hívószámot, amit hamarosan használatba veszek. Kicsivel több mint 1 hónapja van meg a jelenlegi számom.
2020. jún. 26. 20:45
15/18 anonim válasza:
Es amugy a kenyszerbetegsegedre adott gyogyszereket szeded rendesen? Nem artana...
16/18 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam betegnek, és gyógyszert sem szedek.
2020. jún. 27. 07:12
18/18 A kérdező kommentje:
ez csak egy mánia részemről. Arra, hogy cserélgetem a számaimat gyógyszer nem létezik. Valaki a telefonját, valaki a telefonszámát cserélgeti.
2020. jún. 27. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!