Mennyibe kerül egy Samsung Galaxy S20+ kijelző csere?
Figyelt kérdés
Röviden annyi történt, hogy beraktam a zsebembe a telefonomat (ahogy mindig szoktam) és amikor kivettem, már be volt törve egy ponton a szélén, és ebből a pontból ágazik még el több repedés is. Nem tudom mi történt, NEM ESETT LE, arra emlékeznék, és NEM IS ÜTŐDÖTT SEMMIHEZ, azt éreztem volna. Rajta van még a gyári fólia is, ill. tok is van rajta. Elképzelni nem tudom hogyan történhetett. Maga a kijelző nem sérült, csak az üveg repedt be. Hétfőn viszem Telekomba, mire számítsak, kb. mennyiért csinálnák meg?2020. máj. 2. 19:33
1/10 A kérdező kommentje:
Vagy van rá valami esély, hogy esetleg gyári hibás a készülék?
2020. máj. 2. 19:41
3/10 anonim válasza:
Telekomva ne vidd, minimum 3hét míg visszaküldik...Mert hetente 1x van futár!
Ha megvan a garancia akkor vidd el Te személyesen, leadod a papírt, vagy ha nincs a telekomtól elkéred a papírt és elviszed a Samuékhoz...
4/10 anonim válasza:
gondolom egy ilyen drága telefonnál már nem oszt nem szoroz havonta 2-3 ezer forint biztosításra, így olcsón megúszhatod
5/10 A kérdező kommentje:
De így utólag is lehet rá kötni biztosítást?
2020. máj. 2. 22:43
7/10 anonim válasza:
Van esély gyári hibára.
Sokaknál a kamerát védő üveg törik ki, de a Samsung tagadja, hogy gyári hiba lenne....
A garancia ugrott, mert simán rádkenik, hogy te törted be. Ha később valami egyéb hiba jelentkezik, ráfogják a (nem létező) ütődésre, ami "a törést is okozta"
A csere (új modell lévén) méregdrága lenne.
8/10 A kérdező kommentje:
Hát ez tényleg érdekes, hogy csak úgy ki- meg betörik. Legalább vállalná fel a Samsung. És az a legidrgesítőbb az egészben, hogy én világ életemben úgy vigyáztam a telefonjaimra, mintha konkrétan a saját gyerekem lett volna, főleg a mostanira, és felbasz, hogy valószínű rám akarják majd kenni. Na majd holnap megírom mit mondtak bent.
2020. máj. 3. 13:23
10/10 A kérdező kommentje:
Na, annyi volt, hogy még csak, hogy rendes volt a csaj és sikerült biztosítást kötni rá, és azt mondt, pár nap múlva hívjak fel egy telefonszámot, majd ők mindent elmondanak.
2020. máj. 4. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!