Melyik a legjobb böngésző androidos telefonra?
Figyelt kérdés
2020. máj. 1. 16:36
1/12 anonim válasza:
Én mindig is az Opera Minit használtam, szerintem az a legjobb.
2/12 Közveszélyes Kontár válasza:
#1 +1
csak sokmindenre nem jo ekkor muszaj a Chrome vagy CM
DuckDuckGo ra nem reg akadtam nem tudom mennyire lehet jo mert nem szoktam hasznalni, de eleg egyszerunek tunik
3/12 anonim válasza:
Nekem DDgo van.Sok minden angol nyelvű, és azért sok mindenre nincs találat.
Állítólag nincs köze a Google hoz.
4/12 anonim válasza:
Ecosia (Igazi fát ültet a keresések után, ôk a bevételeik nagy részét erre költik.
Chrome
5/12 anonim válasza:
Samsung gyári alkalmazását használom, gyors, könnyen áttekinthető.
6/12 anonim válasza:
Opera, mert jó a szövegtördelése.
8/12 anonim válasza:
Én általában vagy a telefon saját böngészőjét használom, vagy ritkább esetben a Google Chrome-ot, egyikkel sincs semmi problémám!
9/12 anonim válasza:
Nekem a firefox, mert a PC-ken is azt használom, és jó, hogy tudok szinkronizálni. előzményeket, kedvenceket, jelszavaakt, mindent. meg jaaa, lehet rá telepíteni az adblock plust, tehát mobilon is megy a reklámszűrő bővítmény!!
10/12 anonim válasza:
"az adblock plust, tehát mobilon is megy a reklámszűrő bővítmény!!"
Ezt az adblockot nagyon reklámozzátok, ti akkor is adblockot használnátok, ha pl X szolgáltató ingyenessé tenne Evy filmet de elôtte néz meg, 5 reklámot, Mert hát derogál de az élmény az meg köl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!