Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet ez? (Bővebben lenn)

Mi lehet ez? (Bővebben lenn)

Figyelt kérdés
Tegnap éjszaka 11:30-kor kaptam egy bibliai idézetet, angol nyelven egy iraki körzetszámú számról. Ma délelőtt pedig kaptam egy hasonló tartalmú bibliai idézetet ezúttal egy nepáli számról. Nem regisztráltam semmiféle emelt díjas szolgáltatásra, és a szerződésem alapján a számom titkos. Hogyan lehet ez, és egyáltalán mi ez? Volt már ilyen valakivel? Hasznos válaszokat előre is köszönöm.
2010. júl. 28. 13:23
 1/5 Deus88 válasza:

Na most kapnak el a terroristák :)))

Amugy nem tudom lehet egyszeru véletlen is,várd ki hogy még kapsz e ijen jellegu szövegeket és ha igen akkor beszélj a szolgátatoddal.

2010. júl. 28. 13:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez nem semmi.. Pontosan mi állt az sms-ek ben?

Hát nem tudom.. Lehet, hogy csak telefonbetyárkodtak.. :)

Ha kapsz még ilyeneket, akkor szerintem is menj a mobilszolgáltatódhoz..

2010. júl. 28. 14:33
 3/5 A kérdező kommentje:

1. sms

"Now the Philistines fought against Israel; and the men of Israel fled from before the Philistines, and fell down slain in mount Gilboa."

2. sms

"When they were come down from the high place into the city, Samuel communed with Saul upon the top of the house."

2010. júl. 28. 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Érdekes.. Nem tudom, hogy miért küldtek ilyesmit.. Lehet, hogy átverés vagy egyéb fizetős dolog..
2010. júl. 28. 18:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Közben sikerült beszélnem az ügyfélszolgálattal, kiírom mi volt, hátha másnak is volt ilyen:

- nálam alapvetően tiltva vannak az emelt-díjas szolgáltatások, így ha akarnék se tudnék beereggelni semmilyen fizetős dologra.

- mások is jelezték már az ügyfélszolgálaton, hogy kaptak ilyen smseket, egyenlőre nem tudják, hogy mi is volt ez pontosan ( LOL ), még vizsgálják...

- semmiképpen sem kell érte fizetnem

Mindenkinek köszönöm, aki hozzászólt!

2010. júl. 29. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!