Ha a kamera minőségét nem vesszük figyelembe, miben különbözik egy középkategóriás és egy drága telefon?
Figyelt kérdés
Ha egy csúcskategóriás telefon hardveres tekintetben erősebb, annak van bármilyen gyakorlati haszna? Képes olyan feladatokat ellátni amit az olcsóbb társa nem tud?2020. ápr. 28. 07:55
11/13 anonim válasza:
Az egyértelmű, hogy ugyanannyi pénzért egyre jobb telókat lehet kapni, és egyre kevésbé frusztráló a használatuk, de sajnos a teljesítményükkel együtt azért az appok által elvárt teljesítmény is növöget szépen. Az appok szinte minden újabb verziójukkal több memóriát és processzor-ciklust fogyasztanak, tisztelet a kivételnek. Egy 4 éves telefon messze nem fut olyan simán ma, mint tette újonnan, x verzióval ezelőtti alkalmazásokkal.
De mostmár inkább kíváncsi lettem, neked konkrétan milyen telód van, ami 70-100 ezer közötti ára ellenére tökéletes felhasználói élményt nyújt?
12/13 anonim válasza:
A vezeték nélküli töltés pedig olyan, mint kocsiban a kormányfűtés. Tök jól megvan nélküle az ember, amíg ki nem próbálja. A Moto G6-om nem tudja, de az S9-hez volt, és nagyon imádtam, hogy zsonglőrködés nélkül egy mozdulattal fel tudtam kapni a telefont amikor mondjuk a másik karomon épp a gyerek ült. Meg úgy általában. Rátettem és kész, felvettem és kész. Nem nagy dolog feldugni egy telefont a töltőre, de amint megtapasztalod hogy milyen még ennyit se vacakolni vele, lepottyant kábelért hajolgatni, könnyű megkedvelni az indukciós töltőt. Elkényelmesedett világban élünk, ez tény, de én meg azt mondom, hadd válassza meg mindenki a maga csip-csup kényelmi funkcióit. Én például minden húst magam darálok, de nem szólom meg azokat akik készen veszik a darált húst.
13/13 anonim válasza:
Azért még mindig elég kevés támogatja a vezeték nélküli töltést. Szerintem hiába írunk itt bármit, felesleges. Nekem ugyan régi és középkategóriás telefonom van, amit szeretek, és többnyire elég (bár elég lassú), simán el tudnék képzelni egy sokkal gyorsabbat sokkal több memóriával, esetleg több szoftveres funkcióval (ami szintén egyes drágább modellek kiváltsága). Drága egyébként az azonos méretben nagyobb kapacitású akkumulátor, a jobb minőségű (bár méretre ugyanakkora) memóriamodul, a jobb SoC (aminek a "processzor" csak egy része). Nem biztos, hogy minden drága telefon megéri az árát, de jellemzően nem véletlenül kerülnek annyiba. Persze vannak kivételek, ahol a brand is elég drága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!