Szerintetek megéri ennyit hajtani egy Iphone 11 Pro készülékért?
Szeretnék szerezni magamnak egy ilyen telefont. Viszont a szüleimnek sajnos nem telik ilyen drága készülékre, nekem pedig szintén nincs pénzem.
Ezért az a tervem ,hogy elteszem az egyetemről érkező 2 havi ösztöndijam és nem költöm el. (mivel karantén van) Emellett pedig beszéletm egy ismerősömmel és tudna nekem helyet egész nyárra egy gyárba, ahol operátorként tudnék tevékenykedni mint diák melós. Ha ezekből 1 forintot sem költök el, akkor pontosan meg lesz a keretem erre a készülékre.
A motivációm ezen telefon megszerzésére nem más, mint az, hogy kompenzálni tudjam a külsőségeim és az önbizalom hiányosságaim. Emellett többnek is érezné magam emiatt. Elfogadom ha valaki elitél emiatt, de sajnos ezeken az érzéseken nem tudok változtatni..
Ti szenvednétek ennyit egy telefonért?
Hagyjatok vegye meg...
Nem veletlen van a kozmondas: az okos tanul a mas hibaibol, a hulye a sajatjabol sem!
"Dehogynem, a logikai bukta ott van, hogy a luxus erzet miatt kell neked a telefon, h a tarsadalom es a nok jobban elfogadjanak, de ha ez a telefon melle nem parosul auto, nyaralas, wellnes de minimum par 100 rugo a zsebben, ugyanolyan senki maradsz a sajat szemedben, mint eddig voltal."
Ez miért logikai baki? Egyrészt nem az én szememben kell megváltoztatni a saját magam személyét, másrészt pedig a célközönségem azon emberekből áll akik igenis egy magasabb rangú tiszteletet rendelnek hozzám, amint meglátják nálam ezt a telefont.
" de a kuty sem fogja megvaltoztatni a velemenyet rolad."
Itt nem véleményekről van szó, hanem benyomásokról.
"En nokent pl latom, h ha valakinek nagyon jo telefonja van, de hogy az most iphone X vagy 11 vagy 11 pro"
A jellegzetes kamerája miatt fixen fel lehet ismerni a 11-et. Emellett mivel a tok nem fedi a kameráját, lényegtelen ebből a szempontból, hogy van-e rajta vagy sem. De amúgy kb az emberek hatalmas %-a felismerni az iphone-t, ezt is tapasztalatból irom.
"Parom hasonloan volt, megvette kb egy eve, az akkor legujabb oneplus telefont, nem is akartam tudni az arat, mert hogy az milyen szuper es az elso kamera is felugrik meg mittom en, es hogy nehogy osszetorje, akkora tokot vett ra, h nekem kulon taska kene csak a telefonnak... de o orul neki, ez a lenyeg."
A oneplus egy megint más téma.. Az a telefon valóban nagyon jó készülék, de közel sem olyan egyedi kinézetre mint egy apple készülék. Ezért számtalan olcsóbb telefonokkal is össze lehet keverni távolról. Laikusok számára még közelről is..
20:
Attól féltem, hogy nagyon ki lesz hegyezve a közvetlenebb-személyesebb kontextusokra is a téma, epdig az irásaimban nem csak erről volt szó. Nem feltétlenül kell megismernem az adott személyt, hogy imponáljak neki. Viszont ettől eltekintve én egy olyan célközönségben is gondolkodom, aki számára nem feltétlenül lesz elvárás a luxus, de ha fog látni nálam egy luxus terméket (11 pro) az imponáló lesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!