Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vennétek Samsung s5230-as...

Vennétek Samsung s5230-as telót? Akinek van, hogy vált be?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 12:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Sziaa!

En majd augusztusba ezt a telot akarom megvenni. :)

szerintem nagyon jo. :)

de ha beirod a gyak.kerdesek keresojebe h samsung s5230 akkor kiad egy csomo talalatot h kinek mi a velemenye a telefonrol. es szinte mindenkinek pozitiv velemenye van. :)

amugy ez nem ide tartozik, de neked melyik szinn tetszik?

2010. júl. 28. 12:12
 2/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Én ma akarok venni, nekem a bordó tetszik nagyon:)

Neked?

2010. júl. 28. 12:26
 3/15 anonim ***** válasza:

Pozitívum:

Olcsó

Negatívum(ok)

-Gyenge érintókijelző (gyorsan karcolódik)

-Gyenge Kamera

-Touchwiz = Nagyon lassan érzékeli az érintést

-Nem lehet rá játékokat telepíteni (csak szoftver buherálás után ami garanciavesztéssel jár)

-Nem lehet rá témát telepíteni (ezt is csak szoftverbuherálás után lehet)

-Nincs vaku

-Nincs Autófókusz

-Hiába 3,2mpxeles kamera amikro sz@r képeket csinál

Összességében:Egy rakás szar! Meg ne vedd!!

2010. júl. 28. 12:28
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Bár én nem fényképezőgépet akarok venni, hanem telefont. Minek egy telefonra autofókusz meg vaku?
2010. júl. 28. 12:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért kell hogy ha lefotózol valakit/valamit akkor ne legyen emlmosódott a kép.
2010. júl. 28. 12:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
"-Nem lehet rá játékokat telepíteni (csak szoftver buherálás után ami garanciavesztéssel jár)" Ez hülyeség. lehet rá rakni játékokat enyém gond nélkül viszi bordom van. Igaziból nincs gond a telefonnal de ne várj töle semmi pluszt nem egy okos telefon. Még kevesebbet tud mint anno a 6300am mert arra legább lehetett témát rakni. De am az h lassú és rossz sz érintője az nem igaz. nekem nem lassú, nem fagy, és érzékel rendesen mindent. Csak butuska...alap dolgokra képes és ennyi.
2010. júl. 28. 12:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a bordó van. Július 3-án vettem és nagyon meg vagyok vele elégedve. Amire nekem kell tökéletes. Szerintem szép képeket készít a maga 3.2Mpx kamerájával. Játékokat simán viszi, nagyon jó rajta játszani :D

A hangja is rendben van, hangos és tiszta. Nem bántam meg hogy ezt választottam. Ja, és nem lassú nem akadozik mint ahogy mások mondják róla. És könnyen érzékeli az érintést is.

2010. júl. 28. 14:10
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Úgy látom sok a pozitív, most indulok és megveszem.

2010. júl. 28. 14:23
 9/15 anonim ***** válasza:
37%
Na ugye milyen SZAR? :)
2010. júl. 28. 15:29
 10/15 A kérdező kommentje:
Megvettem :) Nem, nem szar, nekem nagyon tetszik. Az érintőképernyő rögtön reagál, és játékot is tettem már rá, megy rendesen.
2010. júl. 28. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!