Megéri Huawei Mate 20 Pro-t venni?
a készülék 2018 októberében jött ki. Ára ma olyan 190 ezer forint körül mozog és minden specifikációja nekem megfelel.
Azért teszem fel a kérdést, mert az új Huawei mobilok már nem kapják meg a google szolgáltatásokat. Nem tudom, hogy ez a régebben kiadott készülékekre mennyire érvényes. Kapnak ezek az eszközök frissítéseket? Illetve mire számíthatok a jövőre nézve ezzel kapcsolatban?
Személye tapasztalatok megosztását és a hasznos válaszokat előre köszönöm.
"Megéri Huawei Mate 20 Pro-t venni?"
Szerintem már nem. Igaz, az Android 11-et, és talán a 12-t is megkapja.
"Kapnak ezek az eszközök frissítéseket?"
A Mate 30 Pro-tól kezdődően egyetlen készülék sem Google-licences. A korábbiaknál semmi változás nem történt, ugyanúgy kapnak frissítést, támogatva vannak, működik a GMS.
"Illetve mire számíthatok a jövőre nézve ezzel kapcsolatban?"
Ha Mate 20 Pro-t veszel, akkor semmi különös nem fog bekövetkezni a készülék elhasználódásától eltekintve.
"Megéri Huawei Mate 20 Pro-t venni?
a készülék 2018 októberében jött ki. Ára ma olyan 190 ezer forint körül mozog és minden specifikációja nekem megfelel."
Apple SE2-vel jobban jársz, ami új is, sôt egy prémium felsôkategóriás chipet kapott..13 órás folyamatos videózásra képes...5 évig ad új iOSt, és még olcsóbb ism
Nekem pont egy Mate 20 Pro-m van
Nekem ennél komolyabb készülék teljesen felesleges, ezt sem használom ki 100%-ban,főleg mióta van "rendes" fényképezőgépem.
Jelenleg Android 10.0 / EMUI 10.0 fut rajta, 2020 márciusi biztonsági csomaggal.
Google szolgáltatások működnek rajta, emellett a HMS is megy természetesen.
Szerintem tökéletesen megfelel egy átlagembernek, felesleges ennél komolyabb telefon.
Köszönöm szépen a gyors választ.
Igazából azért gondoltam erre a telefonra, mert az árához képest eléggé nagy tudású minden téren. Igaz már nem mai darab.
Sajnos hasonló árfekvésben nem találtam a konkurenciánál megfelelő modellt.
Köszönöm a válaszokat.
A Mate 20 pro megjelenése idején a márka zászlóshajója volt.
Gyors processzor, elegendő RAM és háttértár.
A kijelző gyönyörű és ezek mellett az akkumulátor idő is példás. Emellett 40 wattos gyorstöltőt kapott, ami kb. 30 perc alatt 70%-ot képes a telefonba "nyomni".
Nem igazán vagyok nagy apple fan, úgyhogy IPhone modellt semmikép sem vennék.
De tényleg nagyon köszönöm a gyors válaszokat.
Használt telefon személy szerint semmikép sem szeretnék venni.
Az ár-érték arány miatt szemeltem ki ezt a telefont.
Akkor vedd meg, rosszul nem jársz vele! :)
Csak hivatalos eladótól vedd, véletlenül sem GSM-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!