Nekem először Lenovo P90 volt, azt nagyon utáltam. Lefagyott, csak úgy magától kikapcsolt, hulladék az egész.
Utána lett egy Huawei Mate 10 lite, majd egy P20 Pro telefonom a jelenlegi. Mindkettővel maximálisan meg voltam/vagyok elégedve, sosem akadtak, voltak lassúak vagy más probléma.
2020. ápr. 26. 16:33
2/14 anonim válasza:
Istenem, mindig az a szar Huawei, egyre populárisabb az a márka is. Nekem Doogee X 55-ös telóm van és nagyon jó telefon, maximálisan elégedett vagyok vele!
2020. ápr. 26. 16:38
3/14 anonim válasza:
Istenem, mindig az a szar Doogee.
Én meg ezzel vagyok megelégedve, és nem a te szroddal.
Ha képtelen vagy elfogadni más véleményét, minek vagy itt?
2020. ápr. 26. 16:39
4/14 anonim válasza:
Az előző telefonom egy Huawei P9 volt,amivel nem volt semmi gondom. Most Egy samsung A50-em van, de hiába az újabb technika, mikor közelse csinál olyan jó képeket. Fókuszt alg talál, volt, hogy videózás közben is folyamatosan elmászott, az újlenyomatolvasója egy hulladék, míg P9-nél pillanatok alatt nyitott, Itt meg 10-ból jó ha egyszer. Térerőben is ahol a cégnél tudtam a Huawei-vel telefonálni, ott a Samsung már elvérzett, ahogy 2 kártya használatánál is volt itt a Gyk-is több panasz, hogy ki sem csörgött, csak jótt a nemfogadott hívásról az SMS.
2020. ápr. 26. 16:43
5/14 anonim válasza:
2016-os Huawei p9 lite-ot nyúzok már 3 éve, semmi gondom vele, amit elvárok azt tudja. Ha majd beadja a kulcsot a következő lehet, hogy egy xiomi lesz, sokan dicsérik azt is.
2020. ápr. 26. 17:00
6/14 anonim válasza:
Nekem most Samsungom van, tökéletesen beválik. Előtte ZTE Blade-em volt, olyat soha többet nem vennék.
2020. ápr. 26. 17:06
7/14 anonim válasza:
Xiaomi. 3 éve hibátlanul teszi a dolgát, pedig nyúzva van rendesen és egy olcsó modell.
Céges telóm Samsung Note 4 volt, ami egy felsőkategóriás modell volt annak idején, de 3 évesen tönkrement (bekapcsolás után 5 perc múlva "kékhalál"). De már előtte is fagyogatott.
2020. ápr. 26. 17:22
8/14 anonim válasza:
Évek óta htc telefonokat használok és semmi gondom nem volt velük! A kamerájuk is verhetetlen. Nokiába kb. a 3210-es ami jó volt, azóta nagyon gagyi telefonokat gyártanak
2020. ápr. 26. 17:28
9/14 anonim válasza:
Ilyen hülyével régen találkoztam, ez nagyon durva. Orvosnál voltál már?
2020. ápr. 26. 17:46
10/14 anonim válasza:
Volt egy S5-öm amit 4 évig nyúztam és akksin kívűl, más bajom nem volt vele. Most egy A6+ van, 2 éves lesz lassan, de 1 év után már érezhető volt az öregedés: gyenge hardver, néha akadozik főleg játékban (lego legaxy heroes unboxed) (már a legelső bekapcsolásnál is vettem észre akadásokat), kamerája még mindig az S5-nek jobb, ennek az A6+nak utálom amikor meg kell nyitnom a kameráját állandóan más a szín amit ad és életlen képekkel fotózik, videózik, mintha egy s2nek a kameráját tették volna bele. Akksijával viszont elégedett vagyok. Samsungból inkább ne vegyetek A szériás modellből, mert azok hiába erős hardverűek, akkor is nem azt a minőséget lehet kapni mint pl Xiaomiknál, huaweiknél, honoroknál..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!