Miért áll le állandóan a file manager?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy fájlt, azóta próbálom megnyitni a fájl böngészőt hogy letöröljem de mikor eljutok odáig kicrashel. Próbáltam más alkalmazással is ugyanez. Újraindítás se jó. Lehet hogy csak le kéne valahogy törölni de hogy?Samsung Galaxy A40 android 10. Köszi.2020. ápr. 26. 08:36
1/3 A kérdező kommentje:
Közben a total commanderrel eljutottam odáig hogy letöröljem mielőtt kifagy, de a Samsung os még mindig jelzi a fájlt és ugyanúgy leáll sőt még gyorsabban.
2020. ápr. 26. 08:41
2/3 Mr. V. válasza:
3C Toolbox Pro
Ezzel ki tudod lőni, akár prioritást csökkenteni, vagy automatikusan kilőni ha indul (kill).
Emellett tud eltávolítani is. Főleg rootolt készüléken hasznos, mert ott sokkal több funkciója van (hozzáférések, összetevők letiltása, stb.).
Esetleg ADB módban egy programmal (Wondershare MobileGo) le tudod törölni, tiltani, vagy a fájrendszerből törölni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Megoldódott. Bedugtam gépre úgy is levált egyszer de másodjára sikerült letörölni a fájlt és már működik. Érdekes. Miért van ez?
2020. ápr. 26. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!