Szerintetek az Iphone 6s vagy a Samsung galaxy a70 érné
meg jobban?
Figyelt kérdés
Igazából ugyanaz az ár, most amúgy 2 és fél éves Iphone se telefonom van szóval most az ios a megszokott. Utána olvasgattam meg néztem videókat is és szerintem a samsung a70 jobban meg éri de lehet fura lenne a váltás. Viszont ami nagyon megfogott az a70ben az az akumlátor...
Az A70 akksija tényleg jó, még az AOD funkció hasznos benne, viszont másban nem igazán, lassú az ujjlenyomat, és van sok szoftveres hibája.
Csak akkor vegyél A70-et, ha váltani akarsz OP-rendszert és nem okoz gondot az átszokás.
2020. ápr. 25. 23:12
3/9 A kérdező kommentje:
Igazából a váltás nem hiszem hogy gondot okozna mert az Ip előtt samsung galaxy j5 2016om volt szóval az android op nem okozna problémát
2020. ápr. 25. 23:28
4/9 anonim válasza:
Ne vedd meg az iPhone 6s-t, nem azért mert nem jó, csak már nagyon régi és nem kap szoftverfrissítést. Inkább akkor a Samsung, de ha nem bánnád meg akkor én nem vennék Samsungot hanem egy iPhone SE-t vagy XR-t.
2020. ápr. 25. 23:32
5/9 anonim válasza:
Ízlés dolga, de szerintem a kameráját leszámítva a Samsung jobb! Én Android-párti vagyok, és pont A70-em van (most is arról írok), rajtam kívül viszont mindenkinek iPhone-ja van a családban, így volt szerencsém kipróbálni az iOS-t, nekem például nem jött be, szerintem az Android jóval egyszerűbb, de hát kinek mi... A régi Huawei-mnek nem csak egyszerűen kezelhető, de tisztán átlátható is volt a menüje, a Samsungban sajnos elég sok rejtett menüpont van, de a kezelése szerintem még így is egyszerűbb, mint egy iPhone-nak, minden a legegyszerűbb és leggyorsabb használatra van tervezve!
Akksin kívül még a kijelzője is jobb, bővíthető a memóriája, és sokkal újabb típus az A70 !
2020. ápr. 26. 00:26
6/9 anonim válasza:
#4 igazad van, Samsungom van, NEM vagyok megelégedve vele, nagyon NEM.
2020. ápr. 26. 07:05
7/9 anonim válasza:
Nekem iPhone-m volt, vagyis van, de egy PinePhone-n gondolkozok. ( Linux telefon)
2020. ápr. 26. 15:03
8/9 anonim válasza:
6S nem egy mai darab. Meg ugyebár az SE “ugyanaz”. Csak 5/5S bőrében.
2020. máj. 23. 12:33
9/9 anonim válasza:
Utolsó egyet értek! A 6S nem egy mai darab. Akkoriban jó volt, de már nem elég jó. A strapát se bírja igazán már. Az új SE ideálisabb, ha maradni akarsz a kis telefonok körében, illetve ha a jól megszokott Touch ID-et szeretnéd. Nekem XR van, szép a színe, pont elég. Az új SE-vel hasonló az áruk, ha Face ID-et szeretnél és meg vagy elégedve az LCD-vel azt neked találták ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!