Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek 12...

Milyen telefont vegyek 12 éves lányomnak?

Figyelt kérdés
A lányom most megy 6 osztályos gimnáziumba. Szeretnék neki venni egy új telefont, de nem tudom milyet. Én szívesen megveszem neki akár a legdrágább csúcsmodellt is, de azért ott van az a része, hogy belvárosi iskola és akár kirabolhatják. Szerintetek milyen telefont vegyek neki?

2020. ápr. 23. 18:30
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező! Te és még sokan mások, annyira "sötétek" vagytok, hogy az már hihetetlen! Ha állandóan megfelelési kényszered van, akkor nyomorult életed lehet, és a hozzád hasonlóknak is!!! Ha nekem megfelel egy redmi7a 52 évesen, akkor egy "taknyos" gyereknek is teljesen jó!!!
2020. ápr. 24. 09:55
 32/46 anonim ***** válasza:
83%
Fogalmad nincs, mi az élet értelme! Nem csak neked...
2020. ápr. 24. 09:57
 33/46 anonim válasza:
75%
Én egy Galaxy J5-öt vennék. Kb. 60 ezer forint újonnan és nem is olyan régimódi a telefon. Inkább hasonlít a mostanira mintsem az 1. generációs okos telefonokra. Szerintem ez a legjobb választás
2020. ápr. 24. 11:32
 34/46 anonim ***** válasza:
89%

Egy redmi 8 elég lenne egy 12 évesnek, tuti.

De kezdhetted volna azzal is hogy sznob suliba megy a gyerek, akkor fölösleges műszaki szemmel válaszolni.

Vegyél iphone-t az menő, aztán kész.

"Gratula" az iskolaválasztáshoz, 12 évesnek pont erre van szüksége.

2020. ápr. 24. 13:38
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem megfelelni kell, hanem saját utat járni! Az emberi értékek fontosabbak, mint akármilyen telefon, de ha mások nem ezt nézik, és csupán a telefonja miatt lenézik az embert, az ilyen szánalmas sznob gyökerekkel nem is szabad foglalkozni! Ha ez nem megoldás, akkor jobb esetben iskolát kell váltani! És erre ne gyere azzal, hogy "na de ott vannak a barátai/barátnői", mert akik a telefonja alapján ítélnek meg valakit, azok nem igazi barátok/barátnők!
2020. ápr. 24. 13:51
 36/46 A kérdező kommentje:
Xiaomi Redmi Note 8 Prot választottuk végül
2020. ápr. 24. 18:26
 37/46 anonim ***** válasza:
77%

"Sajnos az iskoláról van tapasztalatunk és aki nem követi a legújabb trendeket, azzal nem állnak szóba. Ezért szeretnénk jobb telefont venni neki."

Ha a drog, cigi lesz a divat a suliban, azt is veszel neki. Szánalmas. Az iskola is az, ahová iratod. Normális helyen, normális emberekkel ilyen nincs. Nekem is van több hasonló korú rokonom. Egyik sem ilyen társaságban tanul.

2020. ápr. 24. 21:55
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként melyik suli ez? Csak nem az Eötvös?
2020. ápr. 24. 21:57
 39/46 Burkuskutya válasza:
27%

Huawei P30. Én ezt használom a távoktatásban, mindent tud, amit kell, és mégsem a legdrágább. Előfizetéssel 0 Ft.

Arra is gondolj, hogy ha visszamennek a gyerekek az iskolába, már soha többet nem lesz olyan az oktatás, mint volt. Most megtanulják a telefont használni a tanulásra, később ők maguk fogják követelni, hogy a telefonos alkalmazások, az internet használata továbbra is része legyenek a tanulásnak!

2020. ápr. 25. 06:44
 40/46 A kérdező kommentje:
#38 szerintem teljesen lényegtelen, hogy melyik gimnázium.
2020. ápr. 25. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!