Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan alkalmazás amivel...

Van olyan alkalmazás amivel le lehet hallgatni egy telefonbeszélgetést?

Figyelt kérdés

A napokban beszélte egy ismerősömmel telefonon... És azt vettem észre, hogy a párom elejt egy két olyan mondatot, amit nem tudhatna, nem beszéltem róla vele, és mégis tudja,.. Mármint amit az ismerősömmel beszéltem.

Én nem nagyon vagyok otthon az alkalmazáok világában, csak van a messenger és nálam kB itt megall a tudomány.

Elég gyanús nekem, persze még. Lehet benne van a pakliban h az ismerősöm momdta neki, de azt nem hiszem, mert hát ök csak 1x találkoztak mindössze.

Lehetséges hogy lehallgat a párom és észre sem veszem? Létezhet? Vagy meghulyultem? 🤣

2020. ápr. 22. 22:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

iPhone-val lehet beszélgetést lehallgatni (airpodsos trükk).

Egyébként ha működik hívásrögzítő és van hozzáférése a telefonodhoz, visszahallgathatja úgy is.

2020. ápr. 22. 22:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
egyik haverom amikor sejtette, hogy félrek..... a felesége akkor telepített valami programot a telefonjára az asszonynak és le tudta vele hallgatni a telefonjait, meg meg tudta nézni, hogy éppen hol van.
2020. ápr. 22. 23:54
 3/3 anonim ***** válasza:
79%

Az új telefonokon a GDPR szabály miatt már nem lehet hívást rögzíteni.

Ha telepítesz egy hívásrögzítő appot, akkor is csak a saját hangodat veszi fel.

Korábbi telóknál még nincs ez a korlátozás, illetve akkor sincs ilyen, ha nem EU-s ROM fut a telón (pl global rommal már kijátszható a GDPR)

Szóval az a lényeg, hogy azt biztosan lehet rögzíteni, amit az a teló vesz fel, amin a rögzítőapp van.

GDPR-mentes xiaomikról tudok mesélni: Automatikus rögzítési beállítás létezik. Tehát nem kell külön aktiválni. De hívásnál ezt jelzi is egy gomb (piros felvétel gomb), hogy most éppen rögzít vagy nem.

A xiaomi gyári felhőszolgáltatása szinkronizálhatja a hangfelvételeket. Tehát a hívás után mentődik a fájl,és beállításoktól függően (csak wifiről szinkronizál pl) megy a felhőbe a rögzített hívás. Ezt már bárki megnézheti akárhonnan, akinek van elérése a beállított szinkronfiókhoz. Normál esetben mindenki csak a sajátját éri el, de párod akár megszerezhette a belépődet.

Tehát ez esetben még csak telepítenié sem kellett semmit, csak pár pöttyentés, és a felhasználói adataid.

Ugyanilyen funkció simán elérhető más gyártóknél is, bármilyen appal, google fiókba történő szinkronizálás sem lehet bonyesz, és még talán almafonon is kivitelezhető. Egyszer telepítette. És onnan háttérben futhat akár.

Én azt mondom, hogy lehetséges a lehallgatás, főleg olyantól, aki hozzáférhet a készülékedhez, és telepíthetett appokat, megadhatta nekik a jogosultságot a rögzítésre, stb...

2020. ápr. 23. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!