Egy Huawei telefonra rá lehet telepíteni az IOS-t? Ha igen, akkor a Siri is rajta lesz?

"Egy Huawei telefonra rá lehet telepíteni az IOS-t? Ha igen, akkor a Siri is rajta lesz?"
Ilyen dolog lehetetlen, mert az iOS zárt rendszerű, nem nyitott a forráskódja. Semmilyen mód nincs iOS telepítésére.
Fordítva működik, hogy egy iPhone-ra Androidot raksz, de még az is nagyon kezdetleges.

#2 vagyok, ha a Siri kellene, használd helyette a Google Segédet. (Igaz, át kell állítanod a telefonod nyelvét angolra.)
Legalább olyan jó.

ha nem engedhetsz meg magadnak valamit akkor nyilván nem fogsz venni
vagy spórolsz vagy lemondasz

Csatlakozom RivalTin (előttem lévő válaszhoz). Csak Siri miatt nem éri meg :) Telefonos boltban dolgozom, láttam már olyan Samsungot, amire IOS-t akartak tenni és ellőtték a telefont. Ha nem tudod mik az alábbiak: Bootloader, Kernel, ROM, debrand, Kernel-hack, cross flash, inkább neki se állj.
Kérdésedre válaszolva viszont lehetséges, igen, csak ott bukik el, hogy Apple iOS 13 (13.4 a legfrissebb) ROM-ot nem találsz a neten. Ha igen, akkor hackelt, ami kb semmit sem ér, de nem szeretném túlrágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!