Ti használjátok az 🍏 Pay-t?
Figyelt kérdés
Megbízható, nektek tetszik, ajánlanátok?2020. ápr. 20. 23:15
1/5 anonim válasza:
Én használom és eddig meg vagyok vele elégedve, nagyon gyorsan és jól működik. Nem kell mindig magadnál hordanod a kártyádat, vagy ha otthon hagyod a tárcád akkor is mindig van nálad valami, amivel tudsz fizetni, meg ugye online vásárlásnál is egy kattintás, nem kell a bankkártya adatokat beírni. Egyedüli kérdés a biztonság. Vagy kóddal vagy arc/ujjlenyomattal (attól függ milyen iPhone od van) tudod feloldani. Mivel a pin amúgy is 4 számjegyű és a telód kódja is legalább annyi, elvileg a biztonság adott, de sokan szkeptikusak.
2/5 anonim válasza:
amióta elérhető az OTP-nél azóta nem volt a kezemben készpénz, de még a pénztárcám sem..... Annyira hozzászoktam, hogy ha nem lenne, szerintem nem is ismerném meg a bankjegyeket :D
hibát nem tapasztaltam, gyors a beállítás, kártyacsere is megvolt, azt is gyorsan meg lehetett csinálni. Fizetéssel sosem volt gond, messzebbről felismeri a terminál mint a kártyát - nem kell hozzáérinteni!
Én csak ajánlani tudom ha nem szeretsz koszos, mocskos bankókat, érméket visszakapni (főleg most!)
3/5 anonim válasza:
használnám, ha támogatná az unicredit
4/5 anonim válasza:
Igen, bár az asszony kp-ban kp fizut, szóval ritkán.
5/5 anonim válasza:
"elvileg a biztonság adott, de sokan szkeptikusak"
2014-ben indult... ha valami orbitális gond lenne vele már úgyis hallottunk volna róla.
Vagy nagyon jól titkolják ha nem biztonságos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!