Lehet egy okostelefont internet nélkül használni?
igen.
néhány alkalmazás nem fog működni aminek kell az internet, de minden gond nélkül lehet használni.
"folyamatosan le legyen frissítve,mert másképp nem úgy fog működni,"
3 éves a telefonom, frissítés nélkül. Ezalatt kb. 3x kellett kikapcsolnom működési zavar miatt. Én úgy tartom, ha jól működik, nem frissítek, jobb nem lesz, rosszabbat meg nem akarok.
4 hónapja cseréltem le az előző telefonomat, amit 4 és fél évig használtam, mindvégig a gyári KitKat szoftverrel (Android 4.4), gond nélkül!
Egyébként nem muszáj internet, viszont csak szoftveren keresztül lehet vezérelni például a kamerát is, ami az okostelefonok esetében mindenképp nagyobb felbontású, jobb minőségű, és beállítási lehetőségei is csak okostelefonban vannak, butatelefonban fix a gyári beállítás! Szóval akár már csak ebben is ki lehet használni egy okostelefon előnyét, és ehhez internet sem kell, persze ezen kívül számtalan más dologban is jobb!
" nagyon fontos az internet,azért hogy a telefon naprakész legyen vagyis folyamatosan le legyen frissítve,mert másképp nem úgy fog működni,"
Ez itt mellettem 4 éves. Soha nem volt frissítve és internet nélkül használom.
És működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!