Iphone SE-2020 VS?
Ti milyen telefont ajánlanátok most megvételre? Most egy Huawei P smart 2019 van nekem, de az tropára ment így új után kell nézzek. Az Iphone Se új változata nagyon megfogott, főleg a chip ami benne van, a mérete (Nem akarok olyan nagy telefont) és olyan előfizetésem van amivel nevetségesen olcsón meg tudnám venni, VISZONT az aksija aggaszt. Egy időt álló telefont szeretnék de az a viszonylag kicsi aksi aggasztó. Esetleg tudnátok hasonló méretű telefont ajánlani? A kamera nem számít, legyen erős és az aksi bírja, játékra is szeretném használni.
Köszönöm a válaszokat :)
iPhone SE2020 menõ, és sokáig az lesz föleg a chip miatt...nembeszélve az android ~2 evig ad rendszert az alma 5évig
Se Jo valasztás
eddigi tapasztalat alapján tuti, hogy a SE bőven egy napos telefon. A gaming azért annyira nem izzasztja meg az iPhonokat.
szerintem az almával nem lehet mellényúlni.
másodsorban kérem... akksi? komolyan? 2000 ft-ért márkás hordozható töltőt veszel...
Mi iphone-os család vagyunk .
Anyámnak 11pro max-a van nekem pedig 8-as ,de nekem annyira nem szimpatikus az új SE . Olyan mintha az apple-nak nem lett volna ötlete egy új telefonra ezért megújították a valaha volt legnagyobb áttörést .
Én nem váltanám le a telefonom egy SE-re .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!