Telefonom kamerájának a minősége romlik?
iPhonenal ugyanezt tapasztalom. Mondjuk annyira engem nem zavar, mert maximum arra hasznalom a fenykepezot, ha valamit latok amit el akarok kuldeni masnak, lefotozom, ott meg nem feltetlenul a minoseg a lenyeg.
Lehet tenyleg valami egyseges, minden gyarto altal alkalmazott direkt romlas, hogy amikor mar a 6258 megapixeles telefon utan kiadjak a kovetkezot, kenyszert erezz a cserere. Mert azert a mai telefonok tobbsege eleg jo kepet csinal (legalabbis eleinte) ahhoz, hogy ne feltetlenul a kamera miatt akarj ujat venni.
nézd meg EXIF nézegető programmal a kép felbontását.
De szerintem a szemetek csal.
Még annyi lehet, hogy megkarcosodik elkoszolódik a lencse (nagyon apró mikrokarcokról beszélek amit nem is látsz szemmel). Vagy belülről párásodik, koszolódik, gombásodik el
Én pont fordítva vagyok és a régi képeket látom fakóbbnak, f.sabbnak.
mondjuk az új telefonnak mindig megvan a varázs, hogy úúú meg ááá milyen jó képet csinál, mert minden reklámból az folyik.
3 generációval újabb telefonokhoz meg ne hasonlítsuk, mert ennyi idő alatt sokat javulnak a kamerák még azonos típuson belül is. Illetve a trendek is változnak, így kicsit máshova kalibrálják a színeket, fényeket, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!