Milyen tokba kell beletenni az okostelefont, hogy a kijelzőnek se legyen baja?
Figyelt kérdés
Milyen tokja van a telefonodnak?2020. ápr. 18. 15:07
1/15 anonim válasza:
Az enyémnek hátul van védőtokja és elől üveg fólia. Egyszerre védve van elől hátúl, praktikus.
3/15 anonim válasza:
Az enyémen szilikontok van, elöl műanyag fólia. Elég vékonyka a szilikontok, mégis egyben van még a készülék, pedig jópárszor leejtettem már.
4/15 anonim válasza:
Nekem regi stilusu konyv szeru tok, penztarcaval.
5/15 anonim válasza:
Flip toknak hivjak, amit keresel. Egyebkent meg vigyazni kell ra, es nem csak a tokban bizni.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy megírtátok!
2020. ápr. 18. 16:34
7/15 anonim válasza:
én a becsukós tokokban nem bízom, mert a fedelük mozog és a kijelzőn lévő apró porszemekkel széepn ahogy mozog a táskában, zsebben megcsiszolod, összekarcolod a kijelzőt.
inkább a fólia
8/15 anonim válasza:
A legtöbb flip (csukható) tok "ajtaján" mágneses vagy egyéb módon záródó cucc van, ahol a tok a kijelző felett is vastagabb.
Esés során a "gumó" miatt még nagyobb a kijelző sérülési esélye, mint tok nélkül (legtöbb esetben maga a "dudor" üti be a képernyőt.
Nekem egy design tok van, az is csak azért, mert vékony a telefon, és a kameradudor is zavarna.
Elöl nincs védelem.
Gyárban dolgozom, de karc egy szál se.
10/15 anonim válasza:
Nekem egy ilyen notesz tököm van mágneses amíg tokban volt soha nem eset baja telefonommal mikor 1x követem és számlázott egyet lépcsön akkor bizony betört egy helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!