A samsung galaxi A50-es okostelefon, egyben számítógép is?
Ha nekem se gépem, se laptopom, se tabletem, csak egy a50 es telefonom van, azon is tudok mindent csinálni, helyettesíti az asztali gépet is, csak ugye kisebb, de azt olvastam, hogy 2 évet simán kibír az a50, ha nagyom használva van, akkor is.
Igaz ez, igaz, hogy az a50 is számítógép, söt telefon, de inkább számítógépnek mondhatjuk?
Mint előttem írták, minden okostelefon egy PC is gyakorlatilag. Persze sajátos dolgokkal. Általánosságban jóval kisebb terhelést bír, sok alkalmazás lehetőségei korlátoltak mobilon (pl Office), és a fizikai billentyűzet hiánya is több nehézséget, vagy éppen előnyt okoz.
Az a50 kibírhat 2 évet, de nem szabályszerű. Ha nagyon használva van, vagy nagyon meg van terhelve fizikailag, akkor hamarabb tönkremehet.
Távolról sem mondható inkább számítógépnek. Csak sok Pc-s dolog kivitelezhető rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!