Szerintetek jó ötlet?
Szerintem rossz ötlet.
Kifutott teló, normális boltban már nem is árulják. Vannak sokkal jobb telefonok ezen az áron.
Szerintem is rossz ötlet, nagyon régi telefon.
Mennyi lenne rá a keret? Ajánlunk másikat.
Ennyiért kifejezetten jó telefon a Xiaomi Redmi Note 8T, ráadásul van szép nőies fehér színben.
És a 65 ezer forintos árával marad még 15 a zsebben.
Persze érdemes átgondolni, hogy a lánynak mekkora a keze, mert ez a telefon 6,3".
Egy kicsivel kisebb, 6,01" a Xiaomi Mi A3, belsőben ugyanaz (ez 62 ezer forint). Személy szerint ha választanom kellene, ezt venném, gyorsabban érkeznek rá a frissítések és nekem jobban tetszik a "natúr" Android, UI nélkül.
Xiaomi-t ajánlani tudom én is. Nekem eddig jobban bevált, mint az eddigi Samsungjaim. Kategóriájában szerintem felső közép mindegyik, árában, viszont az alsó kategóriákhoz tartozik, én meg vagyok vele elégedve (2 éve van Redmi 5+) Xiaomiknál arra figyelj, hogy a Global verziót kell megvenni pl online, máskülönben csak kínai nyelvű lesz az egész. "Hátrány", hogy tényleg nagy, az én kezemnek sem a legjobb néha, amikor küzdök vele az utcán, bár ez egykezes mód gépelésnél segít. Pedig nincs kis kezem.
Összegezve ennyi pénzért akár Xiaomit, akár más ismertebb középkategóriás márkát, már jobban megéri megvenni mint az említett mobilt. 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!