Megérné egy Samsung A50+30eft csere egy iPhone 8-ra?
Figyelt kérdés
A Samsungot újonnan vettem és 4 hónapos, az iPhone meg használt és nem tudok róla semmit csak annyit, hogy szép állapotban van.2020. ápr. 11. 13:31
1/3 anonim válasza:
Az, hogy "szép állapotban van", elég kevés, látatlanban semmit ne vegyél meg, próbáld ki előtte! Ha nem lehet kipróbálni, megnyomkodni, akkor hagyd a fenébe, tuti átverés, le akarnak húzni, máskülönben eleve több infó lenne róla! Na meg fő kérdés az is, hogy Neked leginkább melyik rendszer jön be jobban: Android vagy iOS ?
2/3 anonim válasza:
nem értem mibajod az a50 el
édesanyámnak is az van és szerintem kiválló telefon
lehet h a kamera tulszaturált mint minden nem csúcskategóriás droidnál
de ezt leszámítva mindenre jó amire használnak az emberek egy telefont
3/3 anonim válasza:
Szerintem a kamerája egy hulladék az A50-nek, sok esetben alig talál fókuszt. Videózáskor is folyamatosan szórakozott vele. Az elcseszett újjlenyomatolvasójáról nem is beszélve, ami hol használható, hol meg nem. Megértem aki szabadulni akar tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!