Abban szeretnék segítséget kérni, hogyan lehet mobiltelefonos alkalmazásokat az SD kártyára át helyezni?
"a neten találtam,hogy így kellene"
na most mutasd meg, küld ide az oldal linkjét. (URL)
Egy másik hasonló kérdésre már válaszoltam, gondoltam inkább bemásoltam és úgy be is teszem ide:
"Alkalmazásokat meg nem tudod semmiképp és valószínűleg soha nem is fogsz tudni sd kátyára menteni, mivel az sd kártyában nincs processzor, ami megnyitná az alkalmazásokat.. alkalmazás ADATAIT tudod max rámenteni, de annak sincs sok értelme mivel sokszor csak pár megát vagy kilobájtokat tartalmaz."
Csak azokat tudod rámenteni sd kártyára, amihez elég az hogy csak olvasni lehessen meg írni és nem kell hozzá proci (futtatni nem kell, csak megnyitni). Vagyis: képeket, zenéket, videókat, jegyzeteket, még talán névjegyeket..
Én ezt találtam, persze logikus amit írsz. De nekem fogalmam sincs róla,ezért kértem segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!