Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG Shine-om vajon miért nem...

LG Shine-om vajon miért nem akarja látni a memóriakártyát?

Figyelt kérdés
Eleinte még tudtam használni vele egy 1 gb-os micro sd-t azt hiszem samsung volt a márkája, az egyszercsak elszállt de a kártya is. Azóta bármilyen micro sd memót belerakok, érzékeli a kártyát kimutatja hogy ott van, de nem lát rajta semmit, azt irja nincsenek fájlok, pedig vannak a kártyán fájlok. Most kipróbáltam hogy ha pl. a telómról rámásolok a kártyára egy képet, akkor azt az egyet látja, de a többit ami rajta van azt nem. Mit kéne tennem hogy működjön normálisan?
2010. júl. 27. 00:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Én a helyedben telefonra cserélném a mobilomat :)

Csoki LG csinált ilyet, és egy nap senyvedés után legyőzte a gazdáját, aki lány létére eléggé avatott kocka. Sikerült "bármit, csak LG-t ne" filozófiát plántálniuk a lányokba, tehát hajrá LG! Tényleg nincs ismert megoldás. Design telefon arra nem méltó, hogy becsülettel porrá zúzzák a nagykalapáccsal. Pedig de szép is lenne! :)

2010. júl. 27. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!