Mire érdemes lecserélni a Huawei P20 lite-t?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy mire érdemes lecserélni a lassan két éves Huawei P20 lite-t? (fontos a jó kamera, kijelző illetve az üzemidő) Lehetőleg Samsung telefonra váltanék.2020. ápr. 8. 16:30
1/11 MancsWolf válasza:
Én p20 Lite ről Samu Galaxy A50 re váltottam. Nem bántam meg. 6,4" gyönyörű szép FHD+ amoled kijelző. Akksija brutál, vegyes használattal lazán összejön 8-9 óra kijelzőidő.
2/11 anonim válasza:
Én az A50 kamerájáról panaszokat olvasok, sokat.
OnePlus-t vennék helyette.
3/11 MancsWolf válasza:
Kamerával semmi gond. A kamera szoftver miatt voltak gondok. Azt viszont az elmúlt 3 frissítés alatt szépen helyrepofozták. Kérdező P20 Lite ról váltana. Ha azzal meg van elégedve , akkor ezzel is meglenne. Van összehasonlítási alapom, Ezt 4 hónapja használom, előtte másfél évig P20 Lite volt. Egyébként egyetértek, OnePlus nagyon jó telefonokat készít. Viszont Kérdező elsősorban Samsungot keres.
4/11 anonim válasza:
"Ha azzal meg van elégedve"
Nem tudni, hogy meg van e elégedve vele. Lehet, hogy "csak úgy, mert már két éves" cseréli le, vagy azért, mert nincs megelégedve vele.
5/11 A kérdező kommentje:
Azért cserélem le a P20 lite-t, mert már a kamerája, üzemideje, és a teljesítménye is gyengélkedik. Meg már nem teljesen elég a 64GB.
2020. ápr. 9. 08:03
6/11 A kérdező kommentje:
Mellesleg gondolkodtam azon, hogy Samsung Galaxy A70-re, avagy esetleg A51-re váltanék. Melyik éri meg jobban?
2020. ápr. 11. 09:35
7/11 MancsWolf válasza:
Csak saját tapasztalt. A51 A50 nek egy újra kiadott változata. Semmivel.se több/jobb. Mikor A50 et vettem 50 és 70 között vacilláltam. Rengeteget fórumoztam tapasztalatokról, és nyomkodtam MediaMarktban mindkettőt. Végülis A50 győzött A70 el szemben, A70ben ugyan 6gb RAM van 4 helyett, viszont A50ben erősebb a grafikus chip, ami főleg játékoknál mutatkozik meg. De mivel igen csak jól kalibrált OneUI, 1-1,4Gb szabad RAM mindig szabad úgy hogy van amikor 8-10 app is fut a háttérben ( lusta vagyok bezárni, task váltással lépek ide oda). Szóval nem is hiányzik az a 2Gb. Másik hogy A70 már túl nagy. Nincsenek kis kezeim de már A50 nél se egyszerű 1 kézzel navigálni ( 6,4"). Illetve ha ez számít, míg A70 3 havi frissítési ciklusban van, addig A50 re havonta jönnek frissítések. Nem mellesleg 2019 ben samsung által legtöbbet eladott készülék volt ( ezért került át az eddig kizárólag csúcs telefonoknál jelen lévő havi frissítésbe). Igazából a pénztárcád az ami dönt.
8/11 anonim válasza:
Nekem huawei p20 prom volt, amit samsung s10re csereltem. Aztan valtottam huawei p30 prora, es nem bantam meg. Olcsobb es, es nekem sokkal jobban tetszik is.
9/11 anonim válasza:
Nekem Galaxy A70 van, és a kamerája nem valami jó, nagyon határeset, ezért inkább hanyagolnám, illetve Mobilarénás tesztfotók alapján az A71-é mégrosszabb! Előtte Huawei-t használtam, és több dologban is jobb volt (szoftver, kamera, stb.), és a Mobilarénás témához visszatérve úgy vettem észre, hogy az összes mobil közül jelenleg a sima (nem Pro és nem Lite) Huawei P30-nak van az egyik legjobb kamerája!
10/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy csak költsd a gubát, hogy forogjon a pénz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!