Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Menyibe kerül a lent felsorolt...

Menyibe kerül a lent felsorolt országokban újonnak egy iPhone 3G 8GB? És a függetlenitési problémát csak Jailbrake-val lehet megoldani?

Figyelt kérdés

- Angliában

- Németországban

- Spanyonyolország

Az egyik családtag üzleti uton megy ki ebbe a három országba. Arra lennék kiváncsi, hogy ott menyibe kerül újjonnan elöfizetés nélkül egy iPhoen. És Jailbrake-val simá n lehet függetleniteni?

Esetleg tapasztalat külföldi iPhone vásárlásról?:D

Kösz. Csá!

2010. júl. 26. 19:38
1 2
 1/11 bp1985 ***** válasza:
Szerintem 3g-t már újba nem fog találni. Főleg nem 8 gigásat. De én lebeszélnélek az iphone-ról, mivel volt, de nem írom le, hogy miért, mert jön majd a sok iphone tulaj, aki rájött, hogy olcsóbban jobb van, és lefikáz midnenkit, aki leszólja az iphone-t.
2010. júl. 26. 23:46
 2/11 anonim ***** válasza:

Osztálytársam Koppenhágába vett egy Iphone3g-t 35k forint volt (átszámolva).

Újonnan 3g-t nem veszel. Amúgy nem sokkal volt kevesebb mint Magyarországon.

2010. júl. 27. 17:49
 3/11 anonim ***** válasza:

Csá!

Sajnos csak Angolában ismerem az árakat. Felhívjam neked a három országot, és megkérdezzem?

Csá!

2010. júl. 28. 22:30
 4/11 A kérdező kommentje:

Minek offoltok? Ha nem tudsz válaszolni ne írj semmit.

Normális kérdés - normális válasz.

2010. júl. 29. 08:39
 5/11 Jovanny ***** válasza:
Na itt van Neked egy normális válasz: guglizd ki, ahogy bárki más. Ha ezek nem normális válaszok,akkor olvass vissza, vannak rosszabbak. Mit kell itt megsértődni?!
2010. júl. 29. 09:24
 6/11 Jovanny ***** válasza:
Ja, és CSÁ!
2010. júl. 29. 09:25
 7/11 A kérdező kommentje:
Szerinted nem probálkoztam vele? De faszom se tud Spanyol szolgáltatót. De neked is sikerül írtni egy kib.szot hasszontan választ...
2010. júl. 29. 10:11
 8/11 Jovanny ***** válasza:
Ok, igazad van. Ezek után biztosan nagyon szívesen fog neked segíteni bárki is.
2010. júl. 29. 10:22
 9/11 A kérdező kommentje:

jaj Jovannykám remélem nem törtem össze a kis szívecskéd...

de most komolyan ha nem tudsz válaszolni minek írsz?

kész téma lezárva.

aki tud jó választ írni annak megköszönöm aki nem az meg ne íron.

2010. júl. 30. 13:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja és itt a szomszédos városba (Salgótarjánban) vettem egy 2g-t 40 000-ért szóval nem idális már a kérdés.
2010. júl. 30. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!