Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson w300i-s telefono...

Sony Ericsson w300i-s telefonon hogy lehet a telefonról a sim kártyára másolni a neveket?

Figyelt kérdés

új telóm van és a nevek felét a telefonra felét a sim kártyára írtam még régen. elég sok maradt a telefonon. és blouetooth-al meg egyessével engedi csak átküldeni.

rosszul tudom agy télleg van olyan hogy át lehet helyezni/ill másolni a simre?

ha lehet akkor hogy?

előre is köszönöm annak aki tud segíteni :)

2010. júl. 26. 19:29
 1/2 anonim válasza:

bcs nekem angol nyelvű telóm van de próbálok fordítani szal ha szó szerint ilyen nincs akk keress vmi hasonlót:

Telefönkönyv--Beállítások-->legalsó menü (nálam Advanced)-->itt van olyan nálam hogy Másolás SIM-re, azon belül meg összes másolása, a mÁsolás SIM-re alatt van olyan is hogy Összes kapcsolat küldése azon belül meg hogy Bluetooth :D

remélem segítettem :D

2010. júl. 27. 01:09
 2/2 A kérdező kommentje:

igen:)

köszönöm :)

2010. aug. 15. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!